Szegedi Arcok

Lemondott a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője

Lemondott Németh István, a Mars Téri Piacot üzemeltető, továbbá a Szegedi Borfesztivált, a Szegedi Karácsonyi Heteket és a Borteret is szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője. A korábban az IKV és a Hotel Royal igazgatói posztját is betöltő menedzser 2014 óta vezette a városi tulajdonú céget, lemondását azzal indokolta, hogy több időt szeretne tölteni a szeretteivel. 

Egy nem gyenge tömegfotó a Szegedi Városkép és Piac Kft. által szervezett Szegedi Borfesztivál fináléjából, 2016-ból. Forrás: Szegedi Borfesztivál, szegediborfesztival.hu

Kinevezése után Németh István vezényelte le a Szegedi Borfesztivált és egyéb nagyobb szegedi rendezvényeket szervező Szegedi Városkép Kft., továbbá a Mars és Szent István téri piacokat üzemeltető Szegedi Vásár és Piac Kft. összevonását, egyben gazdasági racionalizálását. Németh István nevéhez köthető a Mars Téri Piac nyereségessé tétele, a SzegedART című kulturális rendezvénysorozat meghonosítása és az, hogy a Szegedi Borfesztivál látogatói és kiállítói számában az ország legnagyobb gasztro-eseményévé nőtte ki magát.

A lemondását információink szerint Botka László polgármester elfogadta, Németh október 1-jével távozik tisztségéből. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb