Sport

Orbán Olivér és Popelka Liliána nyerte a SunCityn rendezett wakeboard OB-t

Hétvégén a kopáncsi SunCity adott otthont a XXII. Wakeboard-Wakeskate Országos Bajnokságnak. A két napos megmérettetésen a fő számokban Orbán Olivér és Popelka Liliána állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Szombaton a selejtezőkkel vette kezdetét a megmérettetés, vasárnap pedig a fő számok következtek. Az extrém sportversenyre sokan neveztek be, a legfiatalabbak kategóriáját 11-15 éves kor között hirdették meg, a 40 évnél idősebbek pedig a veteránok között mérkőzhettek meg.

EREDMÉNYEK

A 11-15 éves korig meghirdetett Girls kategóriát Karsai Fanni nyerte, de rajta kívül dobogóra állhatott még a mindössze 9 éves Hegedűs Szofi és Tymcyna Dora is. A fiúknál Kruzslicz Alex, Juhos Benedek, Nemes Dávid sorrend alakult ki.

A Junior Ladies (16-18 éves korig) kategóriát Popelka Liliána húzta be megelőzve Szabó Esztert és Galambos Letíciát. A Junior Ment Popelka Péter nyerte meg, mögötte Györök Kristóf és megosztva Hegedűs Olivér, valamint Tymcyna Dániel végzett.

Az Open Ladiest (19 éves kortól) szintén Popelka Liliána tarolta le, maga mögé utasítva Nagy Klaudát és Sepovics Andreát. A fiúknál az Orbán Olivér, Fritcz Botond, Nagy Levente sorrend alakult ki.

A 30-39 éveseknek meghirdetett Masters bajnoka Porczio Tamás lett, mögötte Cseke Csaba és Imrényi Ádám végzett, a 40+-os Veteran kategóriát Cheh Bálint nyerte meg, megelőzve Dr. Martonosi Mihályt és Füredi László Mandulát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb