Sport

Mutasd meg Szeged! Segíts Te is megdönteni a tavalyi úszás rekordot!

Ha úgy úszol, mint egy hal, otthonosabban mozogsz a vízben, mint szárazon, szeptember 12-én a Városi Sportuszodában a helyed, ahol új közösségi úszás rekordot terveznek felállítani a szegediek! A cél, hogy megdöntsük a tavalyi 420 km-es rekordot, ami együtt, közösen biztosan sikerülni is fog!

Az úszás kihívást második alkalommal hirdeti meg a szervező Városi Sportuszoda. Tavaly összesen 420 km-es távot úsztak le a szegediek, amit idén egy kis összefogással könnyen túlszárnyalhatunk, és új rekordot állíthatunk. Az eseményen bárki megmérettetheti magát, aki ellátogat az uszodába annak nyitvatartási idejében, reggel 6 és este 22 óra között, sőt, a rekordállítás napján térítésmentesen úszhatunk a medencékben.

Az izgalmas eseményt több kísérő program teszi színesebbé: 10.00 és 18.00 óra között Fitt Family úszás kihívásra várják a család apraját és nagyját. Ugyanúgy 10.00 órai kezdettel a kismedencénél a helyed, ha kipróbálnád magad vízilabdázóként, ott ugyanis egy órán keresztül zajlik a gyerekeknek a toborzás, és ugyanebben az időpontban indul a jump óra a napozóteraszon, ahol az Everfit Sporttal mozgathatod át minden izmodat. Sőt, a nap folyamán találkozhatnak a látogatók Olasz Anna világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar hosszútávúszóval!

Fotó forrása: Olasz Anna Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb