Sport

Szombaton 18 órától a Budakalászt fogadja a MOL-PICK Szeged

A férfi kézilabda bajnokság második fordulójában hazai pályán, de zárt kapus mérkőzésen lépnek pályára Bodó Ricsiék. A kékek mérkőzését mégis láthatják majd a szurkolók: a csapat YouTube-on keresztül élőben közvetíti majd az összecsapást.

A keretből továbbra is hiányzik a sérüléssel küzdő Luka Stepancic, Mario Sostaric és Stefán Sigurmannsson, a többiek viszont Pastor mester rendelkezésére állnak. Miklerék jól kezdték a szezont, Orosházán 39-22-ra nyertek az első bajnokin.

“Jó újból játszani, élveztem minden pillanatát az orosházi meccsnek, nagyon hiányzott ez a meccshelyzet már. Egészen más élesben játszani, mint az edzőmeccseken. Úgy gondolom, hogy voltak nagyon jó időszakaink, ezt kell egyre hosszabbá tenni. Nekünk minden bajnoki jól jön, kiváló alkalom arra, hogy még előrébb lépjünk, fejlődjünk. Senkit nem veszünk félvállról, így a Budakalászt sem, komolyan készülünk ellenük”nyilatkozta a klub weboldalának Rosta Miklós, a MOL-PICK Szeged játékosa.

Az Orosháza elleni meccsen mutatkozott be a PICK SZEGED Akadémia játékosa, Rea Barnabás. Az utánpótlás-válogatott kézilabdás számára hatalmas élmény volt bemutatkozni.

“Hatalmas motivációt kaptam azzal, hogy életem első NB I-es meccsén léphettem pályára. Rengetegen írtak nekem, gratuláltak, jó volt látni, hogy milyen sokan követik figyelemmel a pályafutásomat. De ez már a múlt, tudom, hogy rengeteget kell még dolgoznom azért, hogy még jobb játékossá váljak” – nyilatkozta Rea Barnabás.

A Budakalász szempontjából nem volt szerencsés a sorsolás, az első két fordulóban a két legerősebb gárda ellen kell helytállniuk Csoknyaiéknak. Az egykor Szegeden is játszó Nagy Norbertet is a soraiban tudó csapat az első fordulóban Veszprémben szenvedett 35-24-es vereséget.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb