Kikapcs

Szabad-ON: az Anna and the Barbies-zal indult útjára Szeged nyárzáró mini fesztiválja

Az Anna and the Barbies-zal indult útjára Szeged nyárzáró mini fesztiválja a Szabad-ON. Pásztor Anna a zenekar frontembere a Szeged365.hu-nak kiemelte: szeret a Napfény Városában énekelni, a közönség ugyanis – legyen az 30 vagy akár 300 fő – mindig nagyon hálás.

Pénteken az Anna and the Barbies nyitotta a sort, őt követte a Cloud 9+ végezetül pedig a szegedi éjszakai élet egyik legmeghatározóbb alakja, JoerJunior pörgette meg zárásképp a lemezeket.

Pásztor Annát és a zenekar dobosát röviden az elmúlt időszakról, a sikerről és az éneklésről kérdeztük.

„Nagyon nehéz időszakot élünk meg a zenekarral és nagyon várjuk már a végét. Jelenleg minden apró kis lehetőségnek örülünk. Közel 15 éve vagyunk a pályán és megesik, hogy hetente több alkalommal is játszunk. Az elmúlt időszak köztudottan ezt nem tette lehetővé, minket viszont a zene éltet„ – kezdte a dobos, Balasi Ádám.

„A muzsikálás táplálja a lelkünket. Éppen ezért nagyon örülünk annak, ha színpadon lehetünk akkor is, ha 30 ember és akkor is, ha több ezer ember kíváncsi ránk. Imádunk zenélni, mindig egy kicsivel többek leszünk általa” – folytatta Pásztor Anna.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Az énekesnő azt is elmondta, hogy minden fellépés egy élmény és minden ember, aki a közönséget képezi különböző csodákat képes művelni. Kiemelte: a nagy fesztiválokon vannak kötelező körök, a házibuli jellegű estéken pedig egy kicsit szabadabban és lazábban állnak a színpadra és bátrabban válogatnak a zeneszámok között, így volt ez péntek este Szegeden is. Arra a kérdésre, hogy mi a siker titka azt a választ adták, hogy: a siker titka a befektetett munkában rejlik. Mint megtudtuk, a zenészek nagyon szeretnek Szegedre járni, ugyanis itt mindig minden adva van ahhoz, hogy jól érezzék, a közönség pedig végtelenül hálás.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A Szabad-On fesztivált ma este a Margaret Island, MRKK és Stephanie zárja.

Fotók: Szabó Dávid – Szeged365/Tari Róbert

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb