Gasztro

Belógtunk a Kiskakas Csárda konyhájára

Imádod az igazi magyaros ízeket, az autentikus csárda-hangulatot? Klassz hírünk van: szerdától újra kukorékol a szegediek kedvenc Kiskakasa, visszatér Rézi néni köntöse, újra elbűvölnek a Kőris-hegyi szaftos csirkemellszeletek és támad a marhapörkölttel töltött Betyárok palacsintája! Az újranyitás örömére rárontottunk István Mihály csárdagazdára, egészen véletlenül fényképezőgép és kamera is volt nálunk…

KÉT LEGENDA TÉR VISSZA EGYSZERRE: ISTVÁN MIHÁLY ÉS A KISKAKAS

Kettéállt a fülünk, amikor először hallottuk a hírt: szeptembertől a jó öreg Kiskakas Csárda is kitárja kapuit, a fedélzeten egy igazi szegedi gasztro-ikonnal, István Mihály csárdagazdával. A szegedi gasztronómia legendás alakját az újrakezdésről és kedvenc “kakasos” élményeiről faggattuk:

GASZTRO365 EXTRA: BELÓGTUNK A CSÁRDAGAZDA KONYHÁJÁBA

A nyitás előtti pillanatokban nem bírtunk magunkkal és belógtunk István Mihály konyhájába, amely első ránézésre inkább tűnik űrhajónak, mint kulináris műhelynek (khm, elég jól felszerelt). Ínycsiklandó pillanatok jönnek, a színfalak mögül, a csárdagazda vezényletével:

Megjött a kedved egy igazi Kiskakas-élményhez? Szerdán 11.30-tól rajt, találkozzunk a Sándor utcában!

Kiskakas Csárda

Szeged, Sándor utca 60 / B

Újranyitás: 2020. szeptember 9., szerda 11:30

Foglalás családi rendezvényekre: 06-30-348-5500

Bővebb infó: https://www.facebook.com/kiskakascsarda/

A teljes étlap: http://kiskakascsarda.hu/etlap/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb