Gasztro

Kóstold meg az Átrium Bisztró menüjét fél áron!

Tovább folytatódik a Kárász utcai Átrium Bisztró fejlődése: nemcsak a kínálat illeszkedik a vendégek ízléséhez, de a hatalmas repertoár mellett újraszabták az ízvilágot is. Ráadásul most három alkalommal féláron kóstolhatod meg menüsorukat, hogy te is megtapasztald, mennyire váltak be az újítások.

Az elmúlt időszakban keményen dolgozott az Átrium Bisztró stábja azon, hogy a tulajdonosváltás után végrehajtott átváltozás a szolgáltatás minőségében is érezhető legyen. Jelentősen bővült az étterem menükínálata, így minden hétköznap már hétféle ételsor közül válogathatnak az ebédelni vágyók, üzemeltetnek menüfutárt, és az alapanyagok kiválasztásában, illetve a recepteken is változtattak azért, hogy tökéletesen megfelelhessenek a vevői elvárásoknak. Ahhoz, hogy Te is meggyőződj a megújulás sikerességéről, most egy iszonyatosan jó akciót hirdettek meg.

KÉTFOGÁSOS MENÜ SZEGEDEN, 699 FT-ÉRT?

Szeptembertől 14. és 25-e közötti két hetes intervallumban összesen három alkalommal mindössze 699 Ft-ért rendelhetsz tőlük bármilyen menüt. Az akció csak hétköznapra és kiszállításra vonatkozik, és egy nap alatt csak egy adag ételre váltható be a kedvezmény. Rendelni a weboldalon keresztül kell majd, megjegyzésként pedig azt kell beírni, hogy “Kóstoló menü”.

NEM ÁTVERÉS

Sokakban felmerülhet a gondolat, hogy az Átrium majd zónaadagokkal oldja meg a rendkívüli kedvezményt, de természetesen az étterem azt a kézenfekvő trükköt nem fogja eljátszani. Így jövő héttől 10 munkanapon keresztül kevesebb mint 700 forintért kétfogásos, levesből és főételből álló ebédet lehet majd kóstolni az Átrium Bisztró jóvoltából.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb