Sport

Felnőtteknek is szervez táncoktatást a Forma Tánciskola

Nemcsak versenyzőket képez, hanem egyetemistákat és felnőtteket is táncra perdít a szegedi Forma Tánciskola minden szerdán 19:00 órától. A másfél órás alkalom nemcsak szórakozásnak jó, hanem kiváló sportolási lehetőség is, ráadásul a felsőoktatásban résztvevők a kötelező testnevelést is kiválthatják vele.

Pár hasznos lépés elsajátítása nemcsak a báli szezon vagy egy esküvői tánc alapja lehet, de hasznos kikapcsolódásként is jól működik. Az idén elmaradó fesztiválszezon helyett ugyanakkor a társaságba járás élményét pótolja. Érdemes részt venni a Forma Tánciskola minden szerdán 19:00 órától kezdődő, másfél órás foglalkozásán, mert a kellemes időtöltés mellett alaposan átmozgatja a testünket is.

“Vannak olyanok, akik már párként jönnek, de nem ritka az sem, ha valaki kapcsolatszerzés céljából érkezik hozzánk egy-egy foglalkozásra. A Forma Tánciskolánál olyanokat is szívesen látunk, ahonnan már a gyerekek kiszálltak otthonról, és most a felszabadult időt szeretnék együtt tölteni.” – mondta el Balogh Csongor, a Forma Tánciskola vezetője.

KIKAPCSOLÓDÁS ÉS SPORTÉLMÉNY EGYSZERRE

Az egyetemen az összes képzésen teljesíteni kell sportkurzust is, és a hallgatók a táncoktatással is kiválthatják a testnevelésórákat. A Forma Tánciskola igazolást állít ki arról, hogy a képzést elvégezték, ezt az intézmények is elfogadják. Mindemellett a foglalkozásokon jó hangulatban lehet eltölteni egy kis időt, ráadásul céges rendezvényen, bálban vagy esküvőn meg lehet villantani az itt felszedett tudást.

A fiúknál egy ideig ciki táncolni tanulni, de középiskolás kortól már nagyon hasznos tud lenni, ha megtanul pár lépést. Egy nőnek ráadásul kifejezetten imponáló, ha egy férfi tud egy kicsit táncolni.” – emelte ki Szabó Anita, a Forma Tánciskola oktatója.

A kezdő kurzus 12 alkalomból áll, itt minden táncból el lehet sajátítani az alapokat. Váltócipőt természetesen vinni kell, de mivel sportértéke is kiemelkedő az oktatásnak, egy cserepóló is jól jöhet egy-egy foglalkozás után.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb