Kikapcs

Szeged365 kikapcs: ma lesz utoljára a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, elrajtol a Szegedi Repülőshow, és este adják elő az Abigélt a Szegedi Vízi Színházban

Ez a szombat is remek kikapcsolódási lehetőségeket és izgalmas programokat kínál a szegediek számára: kezdetét veszi a Szegedi Repülőshow a Huszár Mátyás Rakparton, országos premierrel búcsúzik a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, és este az Abigélt játsszák a Szegedi Vízi Színház színpadán.

MA KEZDŐDIK A SZEGEDI REPÜLŐSHOW

Ma kezdetét veszi a szegedi repülőshow a Huszár Mátyás Rakparton. Az esemény délután 16:00 órakor rajtol és egészen este nyolcig színesíti majd a Napfény Városában élők délutánját. A rendezvény a 4. Közép-Európa Kupa, 5. Szeged Ballon Kupa Fieszta és az Elő-Európa Bajnokság jövő évi világversenyének főpróbája lesz, amely keretében egy nagyszabású bemutató vár minden érdeklődőt.

MUTASD MEG SZEGED! SEGÍTS TE IS MEGDÖNTENI A TAVALYI ÚSZÁS REKORDOT

Ha úgy úszol, mint egy hal, otthonosabban mozogsz a vízben, mint szárazon, szeptember 12-én a Városi Sportuszodában a helyed, ahol új közösségi úszás rekordot terveznek felállítani a szegediek! A cél, hogy megdöntsük a tavalyi 420 km-es rekordot, ami együtt, közösen biztosan sikerülni is fog!

NE HAGYD KI A ZSIGMOND VILMOS FILMFESZTIVÁL MAI ELŐADÁSAIT SEM!

Szeptember 12-én véget ér a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, de mielőtt bárki szomorkodna, ma még izgalmas programokkal várja filmszerető közönségét a Belvárosi Mozi. Ma lesz a versenyfilmek díjátadó ünnepsége, sőt, a fesztivál nagy várományosának, Horváth Lili új filmjének a premierje is, ami egyenesen a Velencei Filmfesztiválról érkezik Szegedre, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre címmel.

A részletes mai program:

16:00 Díjátadó Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos terem

16:00 APRÓFESZT Válogatás a Kecskeméti Stúdió filmjeiből Óvodásoknak és kisiskolásoknak Belvárosi Mozi Balázs Béla terem

17:15 APRÓFESZT Válogatás a Kecskeméti Stúdió filmjeiből 10-12 éves korosztály számára Belvárosi Mozi Balázs Béla terem

18:00 Országos premier FELKÉSZÜLÉS MEGHATÁROZATLAN IDEJŰ EGYÜTTLÉTRE Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos terem

19:00 Díjnyertes filmek vetítése Belvárosi Mozi Balázs Béla terem

MA JÁTSSZÁK SZABÓ MAGDA ABIGÉLJÉT A VÍZI SZÍNHÁZ SZÍNPADÁN

Ha rendelkezel jeggyel Szabó Magda nagy sikerű ifjúsági regényének hétvégi előadásaira, nagyon szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis mindhárom nap, péntektől vasárnapig telt házzal játsszák a Szegedi Vízi Színház színpadán a darabot, minden jegy egy szempillantás alatt elkelt!

A Szegedi Vízi Színház további hétvégi programjai:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb