Sport

Magabiztos győzelmet aratott Szolnokon a Szeged-Csanád GA

Valahogy így kell ezt csinálni: magabiztos, 2:0 győzelemmel térnek haza a Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosai a tabella 2. helyezett Szolnok otthonából, 3 pontot szerezve. A 43. percben Jovanovic beadásából a szolnoki Kovács Olivér “varázsolt” öngólt, a 76. percben pedig Takács Tamás csavarta hálóba a labdát.

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/327832888333978

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában a szolnoki Tiszaligeti Stadionban találkozott a Szolnoki MÁV FC és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A két csapat nem volt idegen egymásnak: tavaly a 7. és a 26. fordulóban is döntetlent játszottak, a nyári felkészülés során Dr. Dobos Barna együttese nyert 3:1-re Szolnokon.

https://www.facebook.com/szegedifutball/videos/325538188668523

A szegediek végig magabiztosan uralták a mostani mérkőzést, az első gólt a 43. percben szereztük meg: Jovanovic és Dobos kényszerítőzése után Jovanovic adta be a labdát balról, amibe Kovács Olivér beleért, így öngól született. A 76. percben Bíró Martin saját térfélről küzdötte végig a labdát, a lövése kijött a szolnoki kapusról, de ez gyakorlatilag egy gólpasszal ért fel, amit Takács Tamás ki is használt, megszerezve a második szegedi gólt. A teljes mérkőzést itt tudod visszanézni:

Szolnoki MÁV FC vs Szeged-Csanád Grosics Akadémia: 0-2

Merkantil Bank Liga, 8. forduló

Helyszín: Szolnok, Tiszaligeti Stadion

Szolnok: Molnár-Farkas, – Rokszin, Kotula, Horgosi, Tisza, Csirmaz, Tóth, Kovács (csk), Kónya, Novák, Tamás. Edző: Csábi József.

Szeged: Varga B., – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl, Oláh, Jovanovic, Dobos, Varga Sz., Germán, Grumic. cserék: Takács J. (K), Bitó, Pejovic, Takács T.,Rózsahegyi, Gréczi, Dobronoky. Vezetőedző: Dr. Dobos Barna

A találkozó játékvezetője: Gaál Ákos

ÍGY FEST EGY JÓL SIKERÜLT SZEGEDI HÉTVÉGE

Ilyenkor dobban igazán nagyot a szegedi szív – a focisták mellett a szegedi kézilabdások és az ökölvívók is taroltak a hétvégén:

  • A kékek házigazdaként, rendkívül szoros küzdelemben, 28-25-re győzték le az újonc Veszprém-Felsőörs csapatát a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén:
  • Totális szegedi dominanciával zajlott a New School Promotion péntek esti debütáló ökölvívó gálája: Magyar Kinga és Székely Tamás a második, Kis Máté a negyedik menetben fejezte be meccsét a budapesti Arena Mall-ban péntek este megrendezett rendezvényen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb