Kikapcs

800 ezer forint gyűlt össze Szeged első jótékonysági BBQ piknikjén

Jótékonysági BBQ pikniket rendeztek szeptember 12-én Szegeden a Gellért Szabadidőközpontban, ahol 800 ezer forint gyűlt össze, amelyből 200 ezer forinttal a Preventív pont egyesület HELP Pontját, 300-al a Kiút alapítvány – Függőséggel élő fiatalok, felnőttek és családok rehabilitációs tevékenységét és ugyanennyivel az Ágota Alapítvány – Ágota faültetési programját támogatta az esemény.

A Szeged Lions Club szervezésében megvalósult, nagy érdeklődésre számot tartott,  színvonalas programokkal és remek gasztronómiai élményekkel teli rendezvényen Nagy Iván világhírű BBQ mester gondoskodott a finomságokról, amelyek értékéből a már említett három szegedi alapítvány/egyesület tevékenysége kerül az elkövetkezendő napokban megsegítésre – mondta el lapunknak Mihályi Géza, a Club egykori elnöke, aki azt is kiemelte, hogy a sétáló jegyet váltók részvételükkel a Szeged Lions Club munkáját vitték előrébb.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A zenei palettát többek között a Storyville Jazz Band és a Sun City Brass is színesítette. A Piknik udvarban a már említett ételkülönlegességek mellett hagyományos magyar finomságok várták a kilátogató baráti társaságokat és családokat, akik biztonságos körülmények között élvezhették a szombatot. Belépéskor hőmérést végeztek rajtuk, emellett pedig gondosan ügyeltek a higiéniai szabályok betartására is.

Fotó: Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb