Kikapcs

Repülj Szeged felett hőlégballonon a virtuális térben

Ha többet akarsz látni a hőlégballonok versenyéből, mint egy -egy feletted elhaladó hőléggömböt, ha izgulsz kedvenc versenyződért, és tudni akarod épp hol jár, ezt most már bárhonnan megteheted! Ide kattintva ugyanis virtuálisan a hőlégballonokkal együtt repülhetsz, és nyomon követheted a ma kezdődő 4. Közép-Európa Kupa, 5. Szeged Ballon Kupa Fieszta és az Elő-Európa Bajnokság versenyét.

A felettünk szálló hőlégballonok impozáns látványt nyújtanak a város felett, de hogy ne maradjunk le a verseny egy pillanatáról sem, a szervezők készítettek egy oldalt, amin keresztül online is követhető lesz a hőlégballonok útja.

A versenyzők Szeged-Tápéról szállnak fel, és a Tisza Dokkra fognak megérkezni a hőlégballonokkal. Az online felületen kiválaszthatjuk az adott versenyzőt, akinek az útvonalára kíváncsiak vagyunk, és a térképen figyelhetjük, hogyan teljesíti a megadott távot.

Az online felületet az alábbi címen érheted el:

https://szeged2020.balloon-tracking.eu/index.php/public-online

A hétvégén már kaptunk ízelítőt a hőlégballonok repüléséből, sokan meg is örökítettétek ahogy méltóságteljesen ellebegnek a Dóm fölött, a Tisza, vagy a Belvárosi híd felett, idézd fel most a mi képeinkkel az eseményről a hétvége legjobb pillanatait!

Fotók: Szabó Dávid, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb