Szegedi Arcok

Motoros összefogással segítik a beteg gyerekeket Tiszaszigeten

Szeptember 19-én felbőgnek a vasparipák Tiszaszigeten, ahol nagyon sok motoros barát járatja majd két kerekűjét a jó ügy érdekében, az Első Tiszaszigeti Jótékonysági Motoros és Családi Napon, azért, hogy beteg gyermekeken segítsenek. A debütáló rendezvény elsőként a Szent Fülöp Gyermekmentő Alapítvány javára gyűjt adományokat, a befolyt összeget pedig rohammentő, és gyermekmentő kocsik beszerzésére fogják fordítani.

A motorosok jó emberek, tudjuk azóta, hogy már a Beatrice is megénekelte, és láthatjuk majd ezt a saját szemünkkel is szeptember 19-én, Tiszaszigeten, a reggel 10 órától egészen éjfélig tartó rendezvényen. Ahogy a főszervező Medvecz Gábor a Szeged365.hu – nak elmondta, a legtöbb motoros barát gondolkodás nélkül, első hívó szóra jelezte, hogy jön, örömmel segít részvételével a jótékonysági eseményen.

Ez az igazi, összetartó motoros szellemiség fogja átjárni az egy napos rendezvényt, akik előtt nem ismeretlenek már a hasonló akciók, legutóbb augusztus elején fogtak össze, akkor a sérült gyermekekkel foglalkozó Walter Károly Intézet számára gyűjtöttek adományt.

A motoros családi napra mindenképp érdemes kicsiknek és nagyoknak egyaránt kilátogatni, hiszen számtalan program járul hozzá a jó hangulathoz. Lesz Street Fighter bemutató, közlekedésbiztonsági előadás, oktató programok, véradás, ügyességi játékok, kicsiknek, és nagyoknak egyaránt. Lehetősége lesz a legkisebbeknek is kipróbálni a motorozást, természetesen a biztonságos utazás feltételeinek megfelelően, és este koncertekkel zárulnak a programok. A rendezvény legjobban várt fő attrakciója a motoros felvonulás lesz: a résztvevők két keréken elgurulnak Tiszaszigetről Újszentivánon keresztül Szőregig, majd vissza. Érdemes megcsodálni majd őket!

Az esemény részleteiről Medvecz Gábor főszervezővel beszélgettünk, hallgassátok meg!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb