Kikapcs

Mediterrán életérzés Szeged közepén: felejthetetlen estéket hoz el neked a Studio55 Bar&Lounge

Star Warsos asztal, filmes hangulat, vodka-martini rázva, nem keverve: mozifilmekben is penge személyzettel üzemel a Belvárosi Mozival szimbiózisban a Vaszy Viktor téri Studio55 Bar&Lounge. A terasz mellett hamarosan a belső teret is kialakítják, így egy hamisítatlan bemelegítő hellyel gazdagodik majd a szegedi belváros.

A Belvárosi Moziban megnyíló Studio55 nemcsak a helyszínben, hanem a szellemiségben is osztozik Szeged impozáns filmszínházával: a koktélok elnevezése mellett dekorelemekkel és tematikus programokkal is megidézik majd egy-egy sikerfilm hangulatát úgy, hogy közben egy klasszikus bárhangulatot ragadnak meg Szántó Bálint és Gálosi Gyula tulajdonosok.

“Már régi vágyunk volt a Belvárosi Mozi épületének nívójához igazodó vendéglátóhely kialakítása. Hosszú távú tervben gondolkodunk, és a filmszínház stílusához illeszkedve is szeretnénk részt venni a szegedi éjszakai életben” – mondta el Gálosi Gyula a Szeged365.hu-nak.

MEDITERRÁN HANGULAT SZEGED KÖZEPÉN

Nyár vége óta nyitva van a Studio55 terasza, így már egy-egy jó film után már bele lehet kóstolni a bár hangulatába, de az igazi nagy durranás majd az emeleten felújított szalon lesz, ahol egy ízig-végig klasszikus bemelegítő hely üzemel majd, ahol a fő hangsúlyt természetesen a minőségi, de megfizethető italok kapják majd.

A Hungi és a Retro közvetlen szomszédságában jó kiindulóhely lehet majd egy-egy felejthetetlen buli előtt a Studio55, de a nyugodtabb estét kedvelőknek is remek helyszínül szolgálhat majd: egy klasszikus bar & lounge-ként fog működni a helység, ahol remek chillout éjszakákat lehet eltölteni.

“Ma már nagyon fontos, hogy jó minőséget nyújtsunk, de ezen kívül is igénylik az emberek azt, hogy valami pluszt kapjanak. Ez megjelenhet dekorációban, zenei szolgáltatásban és minőségben is, mi mindezt le fogjuk fedni” – tette hozzá Gálosi Gyula.

A Studio55 teraszán egy óriási pálmafa fogadja a vendégeket, amely szépen rímel a mediterrán hangulatú éjszakákra, és Molnár András makói iparművész lepte meg vele a tulajdonosokat. A belső enteriőrt is hasonló atmoszféra uralja majd a színekkel és a fényekkel, valamint a zöld növényekkel, így hamarosan már egy igazi szegedi éjszaka dramaturgiai íve elkezdődhet a Hágiban, folytatódhat a Studio55-ben és méltó lezárást kaphat majd a Hungiban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb