Kikapcs

Kiállítók jelentkezését várja az SZTE a Karriernapra

Elindult a jelentkezési időszak az SZTE Karriernapra, amelyre a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája ismét várja kiállító partnereit. A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók szeptember 21-ig jelentkezhetnek a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumára.

A október 20-i SZTE Karriernapon részt vevő cégek megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Az SZTE Karrier Iroda idén ősszel is ingyenes részvételi lehetőséget biztosít három helyi vállalkozásnak, akiket tevékenységük és az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek a rendezvényen való megjelenésre. A támogatás célja, hogy a szegedi hallgatók számára olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, melyek motiválhatják és segíthetik őket szakmai tapasztalataik bővítésében. A felhívásra olyan regionális székhellyel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legalább egy fő SZTE-n végzett munkatársat alkalmaznak és a foglalkoztatottak száma nem haladja meg a 30 főt.

További információ kérhető Juhász István rendezvényszervezőtől a +36-30-238-40-17-es számon vagy a [email protected] email címen.

Forrás: SZTE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb