Kikapcs

Nincs több hőlégballon Szeged felett: véget ért a IV. Közép-Európa Kupa

Hiányozni fognak a színes, óriási lufik a reggeli összképből: véget ért a IV. Közép-Európa Kupa, egyben az V. Szeged Ballon Kupa Fieszta. A tervek szerint pénteken még tartott volna a verseny, azonban a (beígért) időjárási viszonyok miatt a szervezők tegnap úgy döntöttek: ma már nem szállnak fel.

Jövő év szeptemberében ismét lufitájm – Szegeden rendezik majd meg a Hőlégballon Európa Bajnokságot, amelynek keretein belül minden idők legtöbb ballonját várják a városba – adta hírül a Szeged International Airshow oldala.

ILYEN VOLT AZ ÉGI ŐRÜLET 2020-BAN

Egy héten át minden reggel meseszép óriáslufik díszítették fel az eget Szeged felett, a bajnokság egyébként a (járványhelyzet miatt lefújt) Szeged International Airshow helyett megtartott Airpart Légishow – val vette kezdetét múlt szombaton:

Külön büszkeség, hogy nemzetközi hőlégballon-versenynek egyedül Szeged adott helyet 2020-ban egész Európában. A bajnokság eredményeit (hamarosan) ITT találod, ha pedig vizuális élményre vágysz, katt az alábbi cikkeinkre – a parádés látvány a profi fotósok és operatőrök mellett a Szeged365.hu olvasóit is megihlette:

Fotók: Szabó Dávid – Szeged365, Papdi Balázs, Szeged International Airshow

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb