Mindenmás

Best of police: balesetek, szabálytalan közlekedők az autópályákon és néhány rablás – jönnek a kék hírek

Balesetek, szabálytalan közlekedők az autópályákon és néhány rablás – jönnek a hét legkiemelkedőbb kék hírei.

BÖRTÖNŐRRE TÁMADT EGY FOGVATARTOTT, VÁDAT EMELTEK ELLENE

Vádat emeletek azzal az elítélttel szemben, aki tavaly nyáron ököllel arcon ütött egy biztonsági felügyelőt a Szegedi Fegyház és Börtönben. A börtönőrnek nem lett komolyabb baja, de az elítélt komoly büntetésre számíthat.

KAMION SZÁLLÍTOTT KAMIONOKAT, ELKAPTÁK A SOFŐRT

Kapaszkodj meg, ilyet még mi sem láttuk: kamion a köbön! Két kamiont szállított egy harmadik kamion az M5-ös autópályán. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei szeptember 16-án 18 óra 30 perckor a kiskunfélegyházi szakaszon kapcsolták le a szabálytalankodót.

CSALÓK: A SZEGEDI GYERMEKKLINIKÁRA HIVATKOZVA CSALTAK KI PÉNZT EMBEREKTŐL

A Gyermekklinika hivatalos Facebook oldalán hívta fel a szülők és egyben a szegediek figyelmét arra, hogy ismeretlenek az intézményre hivatkozván, telefonon próbálnak meg pénzt kicsalni a városban élő emberektől.

KIGYULLADT EGY AUTÓ AZ M5-ÖSÖN

Nagy lánggal égett egy Mercedes márkájú személyautó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán, a Decathlon parkolójában csütörtök kora este – adta hírül a Balesetinfó Facebook-csoport. A tűzoltók fél 7 körülre már megfékezték a lángokat, a rendőrségtől kapott információink szerint személyi sérülés nem történt a tűzesetben.

KIDŐLT EGY FA A ZÁRDA UTCÁBAN

Autóra dőlt egy fa péntek reggelre a Zárda utcában. A szenvedő alany egy Ford Focus volt, a “támadó” pedig egy közel fél méteres törzsű fa, az illetékesektől kapott információink szerint csakis elemi kár keletkezett. A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Szolgálat munkatársai cikkünk megírásának pillanatában is dolgoznak a helyszínen.

BELVÁROSI LAKÁST RABOLTAK A RUMOS RABLÓK SZEGEDEN

Egy egészen filmbe illő jelenetek után értékeket meglovasító rabló letartóztatását kezdeményezte a Szegedi Járási Ügyészség a nyomozási bíró felé. A szeptember 16 – án, hajnali órákban akcióba lépő férfi fülön csípése állampolgári bejelentés alapján szinte rekordidő alatt sikerült.

HÁRMAS KARAMBOL A RÓKUSI KÖRÚTON – VIDEÓVAL

Három autó karambolozott a Rókusi körút és a Kossuth Lajos sugárút kereszteződésében lévő körforgalomnál – tudtuk meg Tőletek, a Szeged365.hu olvasóitól. A rendőrségtől kapott információink alapján nincs személyi sérülés, a baleset anyagi káros, a forgalom is akadálytalanul halad a helyszínen.

VISSZATÉRŐ RABLÓT FOGTAK MAKÓN

Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik, tartja a mondás, amit valószínűleg nem ismert az a 26 éves magyarcsanádi férfi, aki háromszor is betört ugyanabba a makói áruházba. Kétszer megúszta, harmadjára már elfogták a makói rendőrök, ellene lopás miatt indítottak eljárást.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb