Sport

Jó lesz így? Mégis lehetnek nézők a most hétvégi, szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupán!

Mégis lehetnek nézők a most hétvégi, szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupán a Maty-éren – adta hírül a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, hivatalos Facebook oldalán. A döntést a most hétvégi, totális szegedi sikerrel zárult Olimpiai Reménységek Versenyét követően hozta meg a szövetség.

Az alábbiakban változtatás nélkül vesszük át a közleményüket:

A szegedi ICF gyorsasági világkupa szervezőbizottsága a múlt hétvégén megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyének tanulságait is mérlegelve úgy döntött, hogy a szeptember 25-27. között zajló eseményre várja a szurkolókat. A nézőket arra kérjük, hogy a pálya területén belül ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra, a gyakori kézmosásra, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatára, és arra, hogy lehetőség szerint viseljenek olyan maszkot, amely a szájukat és az orrukat is elfedi! Ennek megfelelően a főlelátón csak minden második számozott helyre szabad leülni. A szervezők a szabályok betartását, és a szurkolók testhőmérsékletét (non-kontakt hőmérővel) a verseny ideje alatt ellenőrizhetik!Köszönjük az együttműködést, jó szurkolást! Hajrá MAGYAROK!

https://www.facebook.com/MKKSZ/photos/a.1526537100753890/4398471216893783/

KORÁBBAN ÍRTUK: TAROLTAK A SZEGEDIEK MÚLT HÉTVÉGÉN

Parádés teljesítményt nyújtottak az NKM Szeged VE kajakosai és kenusai a Maty-éren rendezett Olimpiai Reménységek Versenyén, hiszen mindenki szerzett legalább egy érmet az ORV-n. A 15-18 éves korosztály idei legjelentősebb nemzetközi regattáján az NKM tehetségei összesen 9 arany-, 9 ezüst- és 4 bronzérmet gyűjtöttek.

Forrás: Magyar Kajak Kenu Szövetség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb