Kikapcs

Beszélgess egy jót Jakupcsek Gabriellával! – Traccsparti a Belvárosi Moziban az elismert tévés személyiséggel

A Traccs egy országos kezdeményezés, amely során neves, elismert személyiségek beszélgetnek a közönséggel. Hogy miről? A válasz egyszerű: mindenről! A program keretében először Jakupcsek Gabriella érkezik Szegedre, akivel szeptember 24-én, csütörtökön, 18 órától lesz lehetősége az érdeklődőknek megosztani a gondolataikat, méghozzá a Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos termében.

A színes, improvizatív beszélgetések során példamutató és sikeres emberek vallanak magukról, őszintén és kendőzetlenül. Jakupcsek Gabriella Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. A vele való beszélgetés bárkit motiválhat, új utakra ösztönözhet, elgondolkodtathat, vagy akár csak szórakoztathat és felhőtlen kikapcsolódást nyújthat. Az esten Jakupcsek Gabriella beszélgetőpartnere Várnai Adrienn lesz.

Az esemény végén, ha már senkiben nem maradt megválaszolatlan kérdés, lehetőség nyílik a híres tévés személyiség “Nagy levegő – Aki megáll elsüllyed” című könyvének vásárlására, dedikálására és akár közös fotó készítésére is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb