Kikapcs

A Szegedi Vadaspark most szólítja igazi szerelmeseit: játékos totóra hív a piros betűs ünnepen

Rendhagyó módon kerül megrendezésre az Állatok és Örökbefogadók október 4 – én esedékes világnapja Szeged szeretett Vadasparkjában. A vírus ugyan a helyi nevezetességek életét sem tette könnyebbé, a szigorodó biztonsági előírások mellett is igazi ínyencfalattal kedveskednek számunkra, egyszersmind beavatást, lehetőséget biztosítanak az arra érdemeseknek az állatkert tüzetesebb megismerésére is egy játékos totó formájában.

NYEREMÉNYJÁTÉK HOZHAT ÚJ KAPCSOLÓDÁST AZ ÁLLATOK, ÉS TÁMOGATÓIK KÖZÖTT

Az Állatok világnapja, és a hozzá kötődő Örökbefogadók napja az egyik kiemelt esemény az állatkert életében. Ekkor, október 4-én, az állatkert szerint több állomásos játékra várja a családokat, és ekkor fogadjuk örökbefogadókat is egy állatkerti szülői értekezletre. Sajnos a jelen helyzetben módosítani kellett a forgatókönyvet, így nem állomásokon, és nem a Természetvédelmi Oktatóközpontban várják az Állatok világnapjára érkezőket, hanem egy játékos totóval készülnek, aminek segítségével felfedezhetik az állatkertet. A jó megfejtők pedig nyereményekben is reménykedhetnek.

ÖRÖKBEFOGADÁS A KÖBÖN, LEMARADÁSSAL NEM, ÉS VALÓSZÍNŰLEG TÉTOVÁZÁSSAL SEM KELL SZÁMOLNUNK

Fotó: szegedzoo.hu

Az idei évben rekordot döntött örökbefogadók száma is, hiszen több, mint ötszázan választottak kedvencet maguknak a Szegedi Vadaspark lakói közül. A személyzet minden évben személyesen mond köszönetet a nevelőszülőknek október 4-én, amely idén, a koronavírus járvány miatt sem marad el, viszont jócskán átalakul, hiszen az Oktatóközponti köszöntés és az állatok szervezett meglátogatása elmarad, de egy igazi különlegesség készül.

A NEVELŐSZÜLŐK VIP – LÁTOGATÁSRA JOGOSULTAK, DE AZÉRT CSAK ÓVATOSAN..

A homály fedte “bónuszt” rendhagyó formában adja minden nevelőszülőnek a Park, máris a belépés után. Bár az állatok szervezett meglátogatása és esetleges etetése idén elmarad, a személyzet reméli, ezzel az aprósággal máris széles mosolyt csalnak minden nevelőszülő arcára, és hasonlóan jól érzik majd magunkat a helyszínen, mintha a megszokott programra jöttek volna. A Szegedi Vadaspark tehát minden örökbefogadót október 4-én, amikor a szokásokhoz híven ingyen látogathatják meg kedvencüket – tudhattuk meg a zooszeged.hu – ról.

Természetesen a vírus közepette sem áll le az újabb gyöngyszemek bemutatkozása, tehát a támogatók egyre bővülőbb családban találhatják magukat. A fejleményekről természetesen naprakész palettát fest a szeged365.hu is, íme két újabb versenyző:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb