Sport

Már sokkal jobban van Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged játékosa

Már sokkal jobban érzi magát a MOL-Pick Szeged koronavírusos játékosa, Bánhidi Bence, nyilatkozta a válogatott kézilabdázó az M4 Sport számára.

A beálló múlt csütörtökön jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal, majd hozzátette, nem gondolta, hogy a koronavírus még egy sportoló szervezetében is ilyen erős, hiszen őt egy nap alatt ledöntötte a lábáról.

„Most már sokkal jobban vagyok, az elmúlt két nap sokkal jobban telt, mint az előző négy-öt. Az nagyon szenvedős volt. Már csak annyi tünetem van, hogy nem érzek szagokat, ízeket, most már csak ezzel küszködök” – nyilatkozta Bánhidi Bence

Fotó: www.pickhandball.hu

A januári Európa-bajnokság, valamint a legutóbbi Bajnokok Ligája-szezon álomcsapatába is beválasztott játékos emlékeztetett, addig nem hagyhatja el az otthonát, amíg két negatív tesztet nem produkál. A tesztelésre hétfőtől kerül sor a második negatív eredmény után még két hétig nem szabad komolyabb testmozgást végeznie, utána pedig kardiológiai vizsgálatok következnek. Amennyiben mindent rendben találnak, akkor a két negatív teszt után négy héttel kezdheti el fokozatosan terhelni a szervezetét.

Forrás: m4sport.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb