Sport

Tátrai Sándor: Ki vagyunk éhezve a játékra – a női NB II-es röplabdások vasárnap 18 órától a tervek szerint elkezdhetik a bajnoki szezont

Ki vagyunk éhezve a játékra, tövig nyomjuk a gázpedált, nyilatkozta Tátrai Sándor a Szegedi Röplabda Sportegyesület női NB II-es csapatának vezetőedzője arról, hogy a tervek szerint a csapat vasárnap 18 órától elkezdheti a bajnoki szezont. Kihívás lesz a mérkőzés a csapat számára, hiszen miután felmerült a koronavírus gyanúja a lányoknál, az edzéseik szüneteltek. Most, nem is akármilyen mérkőzéssel lépnek újra pályára, hiszen a Lila iskolában fogadják a Vasas együttesét.

A felkészülés remekül indult, de a program második felének terveit felrúgta a járványhelyzet alakulása, és pont mostanában nem tudtunk edzeni, amikor a formaidőzítés lett volna terítéken – kezdte beszámolóját Tátrai Sándor vezetőedző.

Felemás heteken van túl a csapat a járványhelyzet miatt, most nehéz megjósolni mi lesz, de bizakodásra adhat okot, hogy ez a párosítás hazai pályán legutóbb a Vidux-Szegedi RSE bravúros győzelmét hozta.

Fotó: szegedvolley.com

Az a fő célunk, hogy az eddig kialakult taktikát tudatosabb és dinamikusabb játékkal valósítsuk meg, és amíg lehetett edzeni, úgy éreztem, ezzel nem is lesz probléma. Van tehát hiányérzet a leállás miatt, de elégedett vagyok a lányokkal, rajtuk semmi sem múlik. Nem tudjuk, mi a helyzet a Vasasnál, kíváncsian várjuk, milyen kerettel érkeznek a fővárosiak. Az a legfontosabb, hogy riválisunk ellen erőteljes, határozott játékot valósítsunk meg, amit élvezünk is. Ennek a meccsnek erről kell szólnia, hiszen ki vagyunk éhezve a játékra, tövig nyomjuk a gázpedált! – fogadkozott Tátrai Sándor.

Forrás: szegedvolley.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb