Közélet

Napi összefoglaló: szegedi áttörés Dr. Letoha Tamással, bezárták a szegedi szívsebészetet, Mortal Kombat a városházán

Sűrű nap volt a mai: sajnos volt benne sok-sok járvánnyal kapcsolatos történés, de bőven jutott dicsőség is a szegedieknek, Dr. Letoha Tamás és csapata ismét nagyot alkotott. Ha szereted a küzdősportokat, még egy kis szájkarate is van a tarsolyunkban, érkezik a pénteki összefoglalónk!

KÖZEL 1000 ÚJ FERTŐZÖTT MA IS…

Nem indult jól a nap koronavírus-ügyben, a legfrissebb adatok szerint elhunyt 9 beteg, 927 új fertőzöttet regisztráltak országosan, és 58-at Szegeden és környékén. Ha lemaradtál a pénteki számokról, katt a reggeli cikkünkre:

SZOMORÚ KEZDÉS, VICCES FOLYTATÁS

A depresszív, koronavírus-számokkal terhelt napkezdést pillanatok alatt feledtette a szegedi városatyák showműsorba csomagolt közgyűlése, kiabálással, csatározással és kivonulással megspékelve.

Zajlott az élet a városházán, rock ‘n roll:

A NAP SZEGEDI HŐSE: DR. LETOHA TAMÁS

Büszkék vagyunk a szegedi kutatóorvosra. Egyrészt azért, mert bátran ki mer mondani dolgokat (főként a Szeged365 “hasábjain”), a pánikkeltés határait feszegető központi megmondóemberek és a Dr. Gődény – féle járványtagadó lázadók között megteremtve az arany középutat, másrészt pedig azért, mert ismét nagy dolgot hozott össze. A koronavírus új fertőzési mechanizmusát fedezték fel a szegedi Pharmacoidea Kft. kutatói, ami lehetőséget biztosíthat a kórokozók sejtbe jutásának gátlására.

A kutatás vezetőjét, Dr. Letoha Tamást egy exkluzív Szeged365 interjú keretein belül faggattuk az eredményekről:

A DÉLUTÁN LEGFONTOSABB HÍRE: BEZÁRTÁK A SZEGEDI SZÍVSEBÉSZETET

…az okot ki nem találnád, keves Szeged365 olvasó: koronavírus. Koronavírus miatt lezárták a szegedi szívsebészetet – több dolgozó és beteg is fertőzött. Kérdés, hogyan biztosítják így a dél-alföldi régió ellátását…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb