Gasztro

Konyhakések, klopfolók bekészítve: jön a hatodik Szegedi Séfháború, Bernáth Józsi visszavág!

Belehúznak a Monster Downtown srácai: a belvárosi slowfood étterem most vasárnap egy svédasztalos brunch-csal, október közepén pedig a sorban már hatodik Séfháborúval gyúr rá a szegedi őszre. Van egy klassz hírünk: az utóbbi eseményen Bernáth Józsi tér vissza egy visszavágóra, itt bizony kő kövön nem fog maradni!

SÉFHÁBORÚ? BUNYÓ A KONYHÁBAN?

Nem, egyáltalán nem. A Monster Downtown által 3 éve feltalált műfaj lényege, hogy a két fél (általában az étterem séfjei kontra egy országosan ismert gasztroarc) egymással versengve süt-főz a vendégseregre, akik vak szavazással döntik el, mely fogások nyerték el a tetszésüket. Aki több voksot gyűjt, az viszi a Séfháború trófeáját. A show igazi győztesei persze a szegediek: az egész estés kulináris őrület során olyan finomságokat kóstolhatnak, melyektől garantáltan megnyalják mind a tíz ujjukat, ráadásul olyan ikonok készítik őket, mint Lázárchef, Gianni Annoni, a Tetovált Séf aka Serényi Zsolt vagy a most visszatérő Bernáth Józsi.

https://www.facebook.com/monsterdowntown/photos/a.1633058783626699/2717626355169931/

BERNÁTH JÓZSI VISSZATÉR SZEGEDRE

Az ország egyik No 1, Michelin csillagos gasztro-nagyágyúja másfél éve telt ház előtt csapott össze a szegedi séfekkel, az őrület most is garantált. Vasárnap este jövünk egy exkluzív Szeged365 interjúval, ahol a legutóbbi összecsapásról is faggatni fogjuk Bernáth Józsit.

Apropó, koordináták és miegyebek. A helyszín a Monster Downtown, a Belvárosi Mozi mellett, a dátum 2020. október 17.

Jegyek.

Khm, ez egy sarkalatos pont. A 2019-es összecsapásra kb 2 hét alatt fogytak el a jegyek, ráadásul az első adag belépő (az early bird jegyek) a hét elején 47 perc (!!!) leforgása alatt keltek el. Szóval, siess, ha ott szeretnél lenni. A behopp 19.990 Ft, ami tekintve azt, hogy tartalmazza az összes ételsort, némi innivalót is és azt a nem gyenge tényt, hogy Bernáth Józsi személyesen főz rád, egészen baráti. A belépőket az étteremben személyesen, a pultnál vagy a felszolgálóknál tudod kérni.

Legutóbb még a legendás Fald Fel! csapata is Szegedre jött az esemény kedvéért, a srácok aftermovie-ját itt tudod megnézni:

HA NEM BÍRNÁD KI OKTÓBER 17-IG

…akkor irány most hétvégén is a gasztro-szörnyeteg, ahol vasárnap svédasztalos brunch vár: 2 leves, 5 főétel, 3 desszert, 1 felejthetetlen élmény = 3490 Ft, korlátlan fogyasztással. Hm? Vasárnap 11.00 – 17.00, ott találkozunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb