Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: így alkalmazkodik a szabályokhoz a szegedi éjszakai élet

Nem lesz bulimentes a szombat este Szegeden: az éjszakai élet királyai megtalálják a módját annak, hogy egy kiváló hangulatú szeptember végi bulit hozzanak a tető alá. Szemezgess a Szeged365-tel a mai felhozatalból!

Zonderling (NL) először Szegeden a Sing-ben

Ne várj a Tomorrowland-re! A holland EDM, melodic progressive house nagykövet, a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó fellépője, Don Diablo személyes jóbarátja és kiadójának, a Hexagonnak legnagyobb neve, egy igazi mainstream világsztár először Szegeden a Sing-ben: érkezik Zonderling!

4 termes Dolce Dance Salsa&Sensual party az IH-ban

Hatalmas táncparty veszi kezdetét az IH-ban 19:00 órától. A buli előtt 17:00 órától már workshopok melegítik be a hangulatot, ráadásul ha egy nem salsázó ismerősöd is magaddal viszed, ketten mehettek majd be egy belépő áráért a rendezvényre.

Atti session party a Garden stégen

Nincs meg hogy hol alapoztok a buli előtt? Most már majdnem mindegy is, mert a szórakozóhelyek úgyis csak 11-ig maradhatnak nyitva. A Garden stégen 19-23 óráig DJ Atti szolgáltatja a zenéket House Session stílusban, az évben utoljára.

Nyitó szombat a Retróban

Hatalmas buli lesz ma este a Retróban, ahol Gabriel B lesz a házigazda DJ, ráadásul csajoknak ingyenes a belépés.

Bor, Mámor, Tisza Gyöngye

Jobbnál jobb borászok veszik be a Tisza Gyöngyét ma este: 17:00-23:00 között érkezik a Vylyan Pincészet, a Katona Borház és még sokan mások, de egy igazi olasz borász is bemutatkozik majd, miközben a Docpiano Band játszik.

Kezdődik a TEA a Hungiban

TEA, azaz Tánc, Este, Akció lesz a Hungiban 18:00-22:45 között, ahol DJ Matesz lesz a zenei hangulatfelelős.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb