Kikapcs

Idén a virtuális térbe költözik a Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál

Idén, a koronavírus járvány okozta helyzet miatt rendhagyó módon az online térben lesz elérhető a 21. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyet október 15 – 18 között rendeznek meg. Lesz itt minden, zene, koncert, gitártanulás, és bemutatkozási lehetőség is a hírnévre áhítozó tehetségeknek.

A fesztiválon a szakma nagynevű sztárjai, szólisták, együttesek és fiatal tehetségek csillogtatják meg tudásukat, míg az érdeklődők online élvezhetik az előadásokat, de interaktív gitároktatás is vár minden vállalkozókedvű szegedire, ez utóbbira amatőrök, gyerekek és tanulók is nyugodtan jelentkezhetnek, sőt, a program kitűnő lehetőség a kapcsolatépítésre is, hiszen zenészek, menedzserek, zenei intézetek vezetői, producerek, zenei újságírók várják workshopjaikon a tanulni vágyó szakembereket.

https://www.facebook.com/SzegedIGF/videos/470651367232052

A programok gerincét klasszikus – nem csak gitár – koncertek, jazz- és flamenco-estek, mesterkurzusok alkotják. De ez még nem minden, az előadóművészek izgalmas, nyilvános verseny keretein belül mutathatják be zenei tudásukat.

A részletes programot ide kattintva találhatod meg.

Forrás: Szeged International Guitar Festival Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb