Közélet

Újabb tragédia a Mammutban: ismét levetette magát egy férfi a shopping center tetejéről

Levetette magát a negyedik emeletről, most az életéért küzdenek – tragédia a fővárosban: a Telex értesülései szerint ma délelőtt az egyik legismertebb budapesti bevásárlóközpont negyedik emeletéről, a Mammut tetejéről zuhant az utcára egy fiatal férfi. Szabó Gabriella, a bevásárlóközpont üzemeltetési igazgatója a lapnak megerősítette az információt. A vezető ismertette: jelenleg vizsgálják a kamerafelvételeket, hogy baleset történt-e vagy szándékosság. Az életmentés továbbra is folyik.

A főváros népszerű bevásárlóközpontjáról joggal gondolhatjuk, hogy el van átkozva, három évvel ezelőtt ugyanis egy 35 év körüli, üzletembernek kinéző férfi vetette le magát a mélybe…

Szemtanúk szerint a legfelső, negyedik emeletről előbb hangoskodást lehetett hallani, majd azt ahogy a fiatal férfi lezuhant. Néhányan azt mondják, hogy az illető előbb kidobta a hátizsákját, majd utána ugrott. A mentők ezt követően kórházba szállították és a Telex értesülései szerint az életéért azóta is küzdenek. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a 25 év körüli férfit életveszélyes állapotban szállították az egészségügyi intézménybe.

A lap természetesen megkereste a rendőrséget, akik jelenleg is a helyszínen vannak és vizsgálják a történteket. A szemtanúk a rendőröknek azonban egyértelműen azt állították, hogy a férfi leugrott a negyedik szintről. A rendőrség a továbbiakban közigazgatási eljárásban folytatja le az eljárást. 

Hasonlóra nemrégiben Szegeden is volt példa:

Forrás: telex.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb