Közélet

Napi összefoglaló: rekord az új fertőzöttek számában, eljárás Tenya ellen, őrület a szegedi reptéren

Az elmúlt 24 órában újabb rekordot döntött új fertőzöttek száma Magyarországon, Müller Cecília szerint a második hullám most veszi még csak igazán kezdetét, éppen ezért továbbra is az idősekre és a krónikus betegekre kell különös tekintetet fordítani. Kevesebbet kell fizetni az új otthonokért és eljárás indult Pintér Tibor (Tenya) ellen. Őrült akadályok, futással megspékelve – megint hatalmasat szólt a CRAZY5K Szegeden.

REKORDOT DÖNTÖTT AZ ÚJ FERTŐZÖTTEK SZÁMA

Az elmúlt egy napban 1374 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 36.596 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 20 beteg, így az elhunytak száma 933 főre emelkedett, 9683-an pedig már meggyógyultak. A kórházaknál elrendelt új, dinamikus adatszolgáltatás alapján 1174 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 110-en vannak lélegeztetőgépen.

Egyértelműen a koronavírus-járvány második hullámának felszálló szakasza figyelhető meg Magyarországon, amelyben kiemelten ügyelni kell az idősekre és a krónikus betegségben szenvedőkre – mondta az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

KEVESEBBET KELL FIZETNI AZ ÚJ OTTHONOKÉRT, JELENTETTE BE A SZEGEDI SZÜLETÉSŰ NOVÁK KATALIN

2021 elejétől kevesebbet kell fizetni az új otthonokért – jelentette be a szegedi születésű Novák Katalin, szombaton reggel, hivatalos közösségi oldalán.

BEFUTOTT A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ NOVEMBERI MŰSORLISTÁJA

Újdonságokból és régi, nagy kedvencekből novemberben sem lesz hiány a Szegedi Nemzeti Színházban. A teátrum izgalmas és élményekkel teli előadásokkal várja a szegedieket! Befutott a műsorlista, mi pedig ezt alább már ismertetjük is:

ŐRÜLT AKADÁLYOK, FUTÁSSAL MEGSPÉKELVE – MEGINT HATALMASAT SZÓLT A CRAZY5K SZEGEDEN

Őrült akadályok, futással megspékelve – megint hatalmasat szólt a CRAZY5K Szegeden. A különleges sporteseménynek a rendkívüli helyzetre való tekintettel ezúttal a Szegedi Repülőtér adott otthont. A hatalmas füves területet az óriási gépek helyett ma színes, mindenféle akadályokat képező szivacsok terítették el, ahol kortól, nemtől függetlenül minden bátor jelentkező egyenlő eséllyel mérhette össze tudását és erejét.

REKONSTRUÁLTÁK A GERGŐ LIGETBEN TALÁLHATÓ KIS HÍD EGY RÉSZÉT

Elkészült a Gergő Ligetben található kis híd rekonstrukciójának első szakasza, osztotta meg hivatalos Facebook oldalán az immár Tisza-Maros Ösvény néven futó pihenőhely újdonsült üzemeltetője, Jakab Guszti.

TESTI SÉRTÉS ÉS RONGÁLÁS MIATT INDULT ELJÁRÁS PINTÉR TIBOR ELLEN

Testi sértés és rongálás miatt indult rendőrségi eljárás a Mórahalmi Patkó Lovas Színház közismert arca, Pintér Tibor (Tenya) ellen. A művész ugyanis nagyon megverte az egyik lovászát, majd a kocsijának is nekiesett, mert a férfi fel akart mondani – osztotta meg a hvg.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb