Mindenmás

Megdőlt fa veszélyezteti a közlekedést a Honvéd tér és a Zászló utca kereszteződésében, a tűzoltók már dolgoznak a helyszínen

Olvasónktól kaptuk a hírt, miszerint egy megdőlt fa veszélyezteti a közlekedést a Honvéd tér és a Zászló utca kereszteződésében. Molnár Krisztina Anikó, tűzoltó főhadnagy, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóságának sajtószóvivője lapunknak megerősítette a hírt, majd közölte, kollégái már a helyszínen vannak és dolgoznak az esetleges veszély elhárításán.

Ha arra vetted az irányt minden bizonnyal számolnod kell azzal, hogy kerülnöd kell addig, amíg a munkálatok zajlanak.

A szakértő kiemelte: az esőzés által megvizesedett talaj alatt gyakran okoz gondot a fák megdőlése, a szegedi tűzoltók azonban dolgoznak rajta, hogy minél kevesebb helyen okozzon mindez a városban bajt.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb