Sport

Ma este 20:45-kor szurkoljon minden szegedi: az FC Porto ellen játszik a MOL-PICK Szeged

Ma este 20:45-kor ismét pályára állnak a kékek, ugyanis Portugáliában az FC Porto ellen játszik a MOL – PICK Szeged. Izgalmas mérkőzésnek ígérkezik az esti összecsapás, hiszen csakis akkor lehet esélye a csapatnak arra, hogy hazahozzák a két pontot Portóból, ha mindenki maximálisan odateszi magát a pályán.

Marko Krivokapics, másodedző szerint klubszinten és a válogatottat illetően is sokat fejlődtek a portugálok az elmúlt húsz évben, így csakis akkor lehet esélye a csapatnak arra, hogy hazahozzák a két pontot Portóból, ha mindenki maximálisan odateszi magát a pályán.

Fotó: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat hivatalos Facebook oldala

A Porto az elmúlt Bajnokok Ligája-szezonban kiválóan teljesített. Kielben nyerni nem sok csapatnak sikerült, ez a csütörtöki ellenfelünknek megadatott. Sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, mindenki minden edzésen nagyon odatette magát. Nem vagyunk sokan, de most azokkal kell megoldanunk a feladatot, akik a keretet alkotják. A precíz játék most különösen nagy figyelmet igényel. A Kielcében mutatott produkció jó alap lehet. Mivel célunk a csoportból való továbbjutás, így minden meccsen úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk. El kell kezdenünk a pontok gyűjtését, így győzelemre törünk Portóban – nyilatkozta Marko Krivokapics.

Fotó: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat hivatalos Facebook oldala

Izgulhatunk tehát ma este a kékekért, a tét nem kicsi, s a rangadó súlyát mutatja az is, hogy az EHF a Hét meccsének választotta a Porto-MOL-PICK SZEGED összecsapást, amely premier lesz, hiszen eddig még sohasem játszottak a fiúk a portugál csapattal a BL-ben. A találkozót a Sport 1 TV élőben közvetíti.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb