Kikapcs

Zseblámpás nyomozás és Halloween party? Irány a Somogyi-könyvár

Több szuper, gyermek és családbarát programmal vár minden szegedit a Somogyi-könyvtár. A foglalkozások között zseblámpás nyomozás, halloween party de természetesen olvasásra irányuló program is lesz.

VÁSÁROLJ OKOSAN! – TANÁCSOK TUDATOS FOGYASZTÓKNAK

„Segítünk, hogyan váljon tudatos fogyasztóvá!” – ezzel a fölhívással és gyakorlati tippekkel várják az érdeklődőket a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda munkatársai a Somogyi-könyvtárban, október 20-án 17:00 órakor. A Vásároljon okosan! című program az első emeleti folyóiratolvasó-teremben lesz megtartva. A résztvevők maximális létszáma 60 fő, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Fotó: 24.hu

ZSEBLÁMPÁS NYOMOZÁS ÉS HALLOWEEN-PARTY A GYERMEKKÖNYVTÁRBAN

Október 23-án kezdetét veszi az őszi szünet minek során több, izgalmas programokon is részt vehetnek majd a szegedi gyerekek a Somogyi-könyvtár Gyermekkönyvtárában. Íme néhány belőle:

Fotó: welovebudapest.com
  • A „Nagy könyvhajsza őszi vadászidénye” október 26-tól 30-ig tart. A foglalkozások ideje alatt pedig az olvasni tudó gyerekek földeríthetik a könyvtárerdő sűrűjében megbúvó könyvek rejtekhelyét.
  • „Gyere, légy most nálunk libabőrös! Kísérőid a szellemek, boszorkányok!” Október 29. és 31. között játékos Halloween-partyra kerül majd sor.
Fotó: teleelettel.hu
  • „Zseblámpás nyomozás. Sötétség, szellemek, lidércek a könyvtárban! Rendkívüli kaland vár rád!” – ígéri az október 30-án, pénteken 19-20 óráig tartó program ajánlója. A részvételhez előzetes föliratkozás szükséges.

Az érdeklődők jelentkezését személyesen a könyvtárban, telefonon a 62/425-525/4-es számon, e-mailben a [email protected] címen várják a szervezők.

Forrás: Somogyi-könyvtár

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb