Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: bitang jó felhozatallal csábít a szegedi éjszaka

Nem pihen ma sem a Hungi, sem a Retro, pszichedelikus hangulat vár a Nyugiban, és lesz bizony jégdisco is. Ma lesz a Séfháború a Monsterben, és egy zúzós Metal bulit is tető alá hoznak a Grand Caféban. Mutatjuk is a pénteki felhozatalt!

INGYENES BULIVAL VÁR A HUNGI

Belépődíj nélküli bulit pirít ma a Hungi, ahol 18:00-tól Dj Matesz táncoltat majd meg a legpörgősebb aktuális slágerekkel. A buli korán kezdődik, szóval időben érkezni ér! A
Zenei hangulatfelelős Dj. Matesz lesz.

SZECSEI A RETRÓBAN

Pénteken Szecsei apánk veszi be a Retrót, ahol az elmúlt időszaknak megfelelően 19:00 óra lesz az új éjfél. A rezidens DJ WellDan lesz.

PSZICHEDELIKUS PÉNTEK A NYUGIBAN

Nem először, nem utoljára a Nyugi színpadán Cord, aki még a megboldogult 2000-es években kezdte karrierjét az azóta már legendássá vált Chi Recordings színeiben megjelenő, nemzetközi sikereket is elérő breakbeat kiadványokon. A Nyugiban lazulósabb oldalát mutatja majd meg: keleties utazós elektronika és deep house válogatásával festi majd színesre a Nyugiba betérő lelkeket.

UV ICE PARTY A MŰJÉGPÁLYÁN

Sport és szórakozás szerelemgyereke a jégdisco, amit most pénteken különös vizuális elemek tarkítanak majd. A belépőd mellé ajándék világító karkötőt kapsz, továbbá óriás LED habrudakat osztogat majd ajándékba az este folyamán a Műjégpálya személyzete! Sportos szórakozás kicsiknek-nagyoknak, kezdőknek-haladóknak és mindenkinek aki szeretne 2 órán át diszkófények kísérete mellett jégkorcsolyázni!

JAZZ ÉS STEAK RANDEVÚZIK A FAMOUSBEN

Pénteken 18:00-tól ismét Jazz este lesz a Famousben. Hallgass bele az elő jazz legjobb dallamaiba, hagyd elvarázsoljon egy első osztályú steak egy isteni vörösbor társaságában!

PÁR PILLANAT, ÉS KEZDETÉT VESZI A SÉFHÁBORÚ

Most pénteken igazi gasztroünnep lesz a Monster Downtownban, ahol fakanalat ragad az ország egyik legismertebb séfje, Bernáth Józsi, és ringbe száll a belvárosi slowfood étterem tapasztalt szakácsaival. Érkezik a Séfháború 6.0!

REJTÉLYES VACSORA A STÜSZI VADÁSZBAN

Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora… A Szezstilalom korát idézi meg a Stüszi Vadász tematikus vacsorája, amely során egy gyilkosság történik, és a Ti feladatotok lesz, hogy felderítsétek. Fogásonként új nyomokra és bizonyítékra bukkantok, melyeket csak a többi asztaltársasággal egyeztetve, csapatoddal összedolgozva tudtok értelmezni, megfejteni. Start: 18:30-kor!

A METALÉ LESZ A FŐSZEREP A GRAND CAFÉBAN

Az MWS (Metal Warriors of Solymár) zenekar lép színpadra 20:00-tól a Grand Caféban. A Banda 2006-ban alakult Solymáron. Kezdetben csak a környékbeli klubbokban játszottak, de amint az első saját kiadásban megjelent nagylemezüket elkészítették ( 1 Punch = 2 Deaths ), elindultak meghódítani az egész országot. 2009-ben aztán kiadták második, eleddig utolsó nagylemezüket None Of Them Will Cross címmel. A vastag riffekbe oltott Crossover kiváló lehetőség a benned lakó állat szabadon engedésére, ellenőrzött keretek között.

NEM LESZ MA MÁGNÁS MISKA

A Szegedi Nemzeti Színház tájékoztatása szerint a Mágnás Miska ma 19:00 órára és holnap 15:00 órára meghirdetett előadásai elmaradnak, a Szegedi Szimfonikus Zenekar egyik tagjának pozitív tesztje miatt. A járványügyi hatóság döntése értelmében a zenekar kontaktkutatás alapján érintett tagjai 10 napos karanténba vonulnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb