- Hirdetés -
- Hirdetés -
10.6 C
Szeged
2020, október 27., kedd

- Hirdetés -
- Hirdetés -
Kezdőlap Sport Szombaton birokra kelnek a tiszai legények: a Szegedi VE Szolnokon is uralná...

Szombaton birokra kelnek a tiszai legények: a Szegedi VE Szolnokon is uralná a habokat

A legutóbbi körben Debrecenben ikszeltek (9:9) a fiúk a megállíthatatlan Kürti (3) remeklésével, most szombaton pedig 16 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben Szolnokon szerepelnek. A Szeged eddig hat meccsen léphetett pályára. Erősítene Dr. Molnár Tamás, hiszen az öt meccsből egy győzelem, egy döntetlen és három vereség a srácok mérlege. A gárda jelenleg 4 pontjával áll a tabella 10. helyén.

NEM LESZ KÖNNYŰ MENET, VERETLEN ELLENFÉL KÖVETKEZIK

A Szolnok hét meccsen van túl, és a mind a hetet megnyerte, a Magyar Kupában ezüstérmet szerzett, hatalmas csatában, csak büntetőkkel szenvedett vereséget a Ferencvárostól. A héten már otthon edzettek a srácok, szerencsére kivételesen nincs beteg, sem sérült, így a vezetőedző, Szabó Zoltán a legerősebb összeállításban küldheti harcba a sikerre éhes farkasfalkát. A héten edzettek a srácok utoljára nyitott medencében, a jövő héten már sátorállítás lesz, de a legkevésbé sincs megállás: szerdán az OSC otthonában vív bajnoki a Napfény városa.

Fotó: origo.hu

PAPESZ AZ IDÉNY HULLÁMVASÚTJÁRÓL

A Szegedi VE ügyvezetőjével, a háromszoros olimpiai bajnok Dr. Molnár Tamás “Papesz” nyilatkozott: “Öt meccsen vagyunk túl. Egy fontos rangadót sikerült megnyernünk a KSI ellen, amely nem volt könnyű, de a lényeg, hogy három pontot szereztünk. Debrecenben közel álltunk az újabb sikerhez, öt másodperc választott el tőle minket. Kár érte, de a DVSE kellemetlen ellenfél lesz mindenkinek. A másik három meccsen nem mi voltunk az esélyesek, így az FTC és a BVSC ellen papírforma-eredmény született. A Vasas nyakán ott lihegtünk, közel voltunk a bravúrhoz, de végül nem sikerült. Erre azonban lehet építeni. Ne feledjük: eddig csak idegenben játszottunk, itthon még nem volt bajnokink. Most ilyen időt élünk, hiszen két hazai meccsünk is elmaradt a koronavírus-járvány miatt. Nincs könnyű dolga a szakmai stábnak, hiszen itthon azért egészen más játszani, Szegeden pedig kiváló szurkolótábor jár hozzánk, a hangulatra sohasem lehet panasz. Most Szombaton Szolnokra utazunk, utána az OSC vendégei leszünk. Mindkét meccsen lehet gyakorolni, hiszen ha ellenük sikerül egy jó támadás, egy jó védekezés, akkor az működik majd a számunkra is fontos rangadókon“.

Fotó: Szegedi Vízilabda Egylet hivatalos Facebook oldala

BAJNOKI MOTIVÁCIÓ

A Magyar Érdemrend tisztikeresztjét is bezsebelő, nemzetközi szinten az égvilágon mindent megnyerő Molnár doki vezetésével hamar felvirágozhat a nehéz helyzetben levő klub. A srácoknak kellő inspirációt nyújthat a közelmúlt nagy szegedi “vizes” sikere, ahol az NKM Szegedi VSE a legtöbb kajak – kenus érmet nyerhette idén országosan, szám szerint 163 – at:

Forrás: szve.hu

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -