Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: hőlégballonok Szeged felett, ismét megnyílt a Belvárosi Borterasz

Egy hétvégére visszatérnek a hőlégballonok Szeged légterébe, ismét tárt kapukkal vár a Belvárosi Borterasz, és jobbnál jobb vásárokat is tartanak a Napfény Városában. Ez a szombat csak akkor fog unalmasan telni, ha te is úgy akarod, ha viszont szívesen kimozdulnál, összeszedtünk neked pár remek lehetőséget délutánra.

HŐLÉGBALLONNAL SZEGED FELETT

Nemrég ért véget a Szegeden megrendezett Central European Cup – Szeged Balloon Cup, ahol a MolnAir Ballooning és a GoBalloon – Hőlégballonos sétarepülés úgy tapasztalta, Szegeden is szeretjük a hőlégballonozást. Ezért úgy gondolták, hogy elszakadnak szokásos repülési területeiktől és visszatérnek Szegedre egy hétvégére, hogy megajándékozzanak a hőlégballonos sétarepülések különleges élményével.

ISMÉT MEGNYITOTT A BORTERASZ

A Hungi előtt megszervezett Belvárosi Borterasz és Gasztro Vigadó rendezvénysorozat célja, hogy kézműves, gourmet termékekkel, minőségi programokkal, bemutatókkal színesítve nyújtson egy tartalmas programot szombatonként a szegedi lakosok számára.

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A REÖKBEN

Kiállítás nyílt a Reök-ben Nagy Gábor, Munkácsy-díjas festőművész alkotásaiból, amely az Átkelés címet viseli. A több mint 300 alkotás a REÖK összes kiállítóterét elfoglalja, a művek tematikus csoportokba szedve sorakoznak. Az „Átkelés” csaknem három hónapig, 2021. január 3-ig tekinthető meg a Reök-palotában.

THROW US BACK MEZVÁSÁR A CAMPUSBAN

Magyarország első vintage sport boltja újra Szegedre látogat: keresd a vintage mezritkaságokat és az amerikai sportok új és régi kiegészítőit egy Pop Up Store keretein belül, 2020 Október 17.-én a Campusban! NBA, NFL, NHL, MLB fanoknak kötelező a megjelenés! Ha valaki arra jár, egy Houston Rockets mezt tegyen félre nekem!

EGÉSZ NAP VÁR A KÉZMŰVES KIKÖTŐ

Egésznapos programot kínál a Bárka kézműveskikötő a Fokán szombaton! Szeged régi vásárváros, a tiszai kufahajók, dereglyék szállították a környékbeliek portékáit, terményeit a városba, ahol minden termékcsoportnak külön vásárhelye volt. A szervezők célja feleleveníteni ezeknek a garabolyos vásároknak a szokását és hangulatát a Tisza-parti vásáron pázsitos piknikes környezetben.

JAZZPIAC A JAZZKOCSMÁNÁL

Nem tett/tesz jót a Jazz Kocsmának sem a jelenlegi helyzet, kuncsorogni viszont utálnak, így arra gondoltak, hogy megszabadulnának pár dologtól, amiért cserébe tetszés szerinti adományt várnak. Viszont hogy ne csak lomizás legyen a 17:00-kor induló esemény, pár kézműveskedő törzsvendéget is meghívtak, így egy csomó cuki dolog is kapható lesz majd a helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb