Kikapcs

Szeged365 kikapcs: felfedezed a múzeumot, szurkolsz egy nagyot vagy irány a vadaspark? Ez a vasárnap tökéletes lesz rá!

Remek őszi kirándulóidőt hozott a vasárnap, ehhez kapcsolódva összeszedtünk neked pár programlehetőséget, amivel kicsit aktívabban töltheted el a délutánt: hoztunk múzeumlátogatást, vadasparkot és egy kiadós szurkolást is a stadionban.

MÚZEUMLÁTOGATÁST SZERVEZ A FÉNYSUGÁR MEDICINA EGYESÜLET

Remek kora délutáni kikapcsolódás lehet a 14:00 órától megszervezett Múzeumlátogatás. A Fénysugár Medicina Egyesület tagjainak a részvétel ingyenes, bárki másnak a belépőt kell megfizetnie, a tárlatvezetés így ingyen jár a látogatás mellé.

Fotó: Móra Ferenc Múzeum Facebook oldala

SZÍNPADON A L’ART POUR L’ART TÁRSULAT

Vasárnap két alkalommal, 16:00-tól és 19:00-tól is látható a Nagyszínházban a L’art pour l’art Társulat legújabb önálló színházi estje, Az ember a falvédőről. A Besenyő család megdöbbentő felfedezése szerint az emberiség ugyanis a falvédőről származik, az őrült bizonyítékokat viszont csak az előadás közönsége ismerheti meg.

DÉLUTÁN IRÁNY A STADION!

Nagy menetelésbe kezd a Szeged-Csanád GA, a kék-feketék három hét alatt hét mérkőzést játszanak le. Az előző etapban jól teljesítettek a fiúk, öt meccsből négyet megnyertek, és továbbjutottak a MOL Magyar Kupában is. Most viszont újra oda kell tenniük magukat, hiszen asárnap 17:00-tól az Ajka érkezik Szegedre.

HANGOLÓDJUNK EGYMÁSRA A MAROKKÓBAN

Cserbik Attila teológus és életmód tanácsadó tart előadást délután 17:00-tól a Marokkó Café and Pubban, Egymásra hangolva – A szeretet 5 nyelve címmel. A program fő témakörei kapcsolataink minőségi fejlesztése, a szeretetnyelvek megismerése és a másik nyelvének felismerése és tanulása lesz.

LÁTOGASD MEG A VADASPARK ÚJ LAKÓJÁT!

Walesből érkezett a Szegedi Vadaspark legújabb lakója, Akeno, az india orrszarvú, aki Csülök országos cimborája lesz. Nemcsak őt, hanem a vadaspark többi lakóját is érdemes lesz meglátogatni ezen a szép, napsütéses vasárnapon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb