Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: chillout a Nyugiban, Ladies Night a Garden Stégen

Nem szűkölködik programfelhozatalban a szerda: lesz egy remek chillout este a Nyugi Kertben, a hölgyeknek irány a Garden Stég, de jön a klikkmentes buli hatodik felvonása is Szegedre. Ha nem szeretnéd a kanapén tölteni a ma estét, akkor lapozz mutatunk neked pár jó lehetőséget!

CSALÁDI MINIFESZTIVÁLT SZERVEZ A PIZZAMONSTER SZOMBATON

Családi programot keresel hétvégére? Megtaláltad! Délelőtt 11-től egy fergeteges lufihajtogatással veszi kezdetét a Pizzamonster családi minifesztivál a de lesz Old Timer bemutató, HyCoffee kávétruck, autómentő bemutató, GrimmBuzs buli és még egy szuper nyereményjáték is! Minden infót megtalálsz az program Facebook eseményén, mi egészen biztosan ott leszünk!

PETERSLOUNGE A NYUGIBAN

Délután 17:00-tól veszi kezdetét a Peterslounge a Nyugiban, azaz jön egy kis nujazz, deep house keveréssel. Egy igazi chillout szerda délutánért foglalj asztalt és lazíts a Nyugiban a hét közepén.

LADIES NIGHT A GARDENBEN

Hölgyek figyelem! Jön egy igazi és hamisítatlan Ladies Night a Garden Stégen, ahol 18:00-tól már Várkonyi Tibi hozza a legvadítóbb slágereket. A jó idő és a kiváló helyszín adott, már csak te kellesz oda egy remek estéhez!

JÖN A HATODIK KLIKKMENTES BULI, EZÚTTAL A MOJÓBAN

Este 19:00-tól rajtol a Szegeden mindig telt házas klikkmentes buli, ezúttal a Mojóban. De miről is van szó? Ez egy olyan buli, ahol az asztaltársaságod nem a megszokott klikkjeid alkotják, hanem a véletlen állítja össze. Mindenki helyét 4 fős asztalokhoz sorsolják, harminc perces turnusokba. Harminc perc letelte után újraosztják az az asztalod és vele a társaságod, így ismét új emberekhez kerülsz.

QUIZNIGHT A JAZZ KOCSMÁBAN

Ma 19:30-tól ismét szeretettel várnak minden kvízezni, vacsora és italozás közben okosodni vagy okoskodni vágyót az országos Quiz bajnokság küzdelmeibe.
A kvízek természetesen önállóan, egymástól függetlenül lejátszhatók, bármikor bekapcsolódhatsz és kipróbálhatod magad!A játék során 66 izgalmas, szórakoztató és izzasztó kvízkérdésre kell válaszolniuk a csapatoknak 7 különböző játékblokkban.

ZENTA – JAZZ – TOKYO A KATOLIKUS HÁZBAN

Este 18:00 órai kezdettel a Katolikus Ház nagytermében kerül sor Blaho Attila zongoraművész ZENTA – JAZZ – TOKYO című estjére. Blaho Attila a délvidéki Zentáról származó zeneszerző, tanár, jazz-zongorista, aki az európai színpadok mellett a távol-keleti országokban, Kínában, Vietnámban, Japánban, Indiában is vendégszerepelt. Az est házigazdája Csányi Zoltán zenetanár.

EMELKEDJ FELÜL A KONFLIKTUSON!

Gondolkodtál már azon, miért van ennyi viszály, nézeteltérés, konfliktus és vita a világban? Te fölül tudsz emelkedni ezen? Ha szeretnél többet megtudni a béke kultúrájáról, Neked is a Gauranga House-ban van a helyed 18:00-tól, Grantha-raja Dasa előadásán!

IRÁNY A MOZI!

Filmezni támadt kedved? Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

17:00 Óriásláb – Családi bevetés

20:30 Teljes Titoktartás

Balázs Béla terem

17:30 A művészet templomai: Leonardo 500

19:45 Martin Eden

Csőke József terem

16:30 Tenet

19:30 Fortuna Istennő

CINEMA CITY

16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 Becsületes tolvaj

19:10 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

17:45, 20:15 Greenland – Az utolsó menedék

19:30 Hab

17:00 Miután összecsaptunk

17:10 Mulan

18:00, 20:00 Nagypapa hadművelet

16:40, 19:00 Nyílt titkok

16:15, 18:15 Óriásláb – családi bevetés

20:15 Téboly

18:45 Tenet

17:00 Yakari

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb