Sport

Elkapta valaki a koronavírust a SZRSE női csapatából, halasztanak

Eddig a SZRSE női részlegét szerencsére elkerülte a pandémia, így a Vasas (3:0), a Kecskemét (3:0) és a Szentendre (3:2) elleni hazai meccseken valósággal parádéztak a lányok, csak Békéscsabán hasaltak el (0:3). Az egy szívként dobbanó csipet – csapatot azonban nem kerülte el a baj: a hölgykoszorúból valaki sajnos elkapta azt a fránya Covid – 19 vírust, így halasztaniuk kell a Salgótarján elleni meccsüket.

HALASZTANI KELL A VASÁRNAPI NÓGRÁDI TÚRÁT

Jó volt látni múlt héten, hogy a Vidux-Szegedi RSE női csapata mellett a férfi együttes is bajnokin szerepelt a járványhelyzet viszontagságai után. Egyelőre ezzel az egy teljesnek mondható hétvégével kell beérniük a szegedieknek ugyanis ezúttal az NB II – es hölgyek nem lépnek pályára Salgótarjánban. A vasárnapi mérkőzést el kellett halasztani, mert az egyik játékosról tegnap kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Társait ma tesztelik, a továbbiakról a klub az összes eredmény tudatában hoz további döntéseket.

ÜNNEPNAPON LÉP PÁLYÁRA SZOLNOKON A SZRSE NBI – ES CSAPATA

Az élvonalbeli legénység azonban már holnap, még az ünnepen is pályára lép. A szegedi legények pénteken 19:30-tól a Szolnok vendégei lesznek. Múlt héten egy-egy kupamérkőzéssel és NB I-es találkozóval indította a szezont a Nusser-legénység, foghíjas kerettel 24 órán belül a Kazincbarcika és a Dág ellen is remekül helytállt.

Három-négy hétig még nélkülöznünk kell a víruson átesett röplabdázókat, akik kezdőjátékosoknak számítanak, így már nagyon várjuk a visszatérésüket” – jegyezte meg Nusser Elemér vezetőedző. – “Az első az egészség, nem szabad siettetni a szerepeltetésüket, minden protokollnak meg kell felelniük! Sajnos Nagy Zsolt is hiányzik térdsérülés miatt, de akik játékra készek, mindent megtesznek a csapat érdekében, egy rossz szavam sem lehet a munkájukra és a lelkesedésükre. Az U21-esekkel együtt edzünk, a fiatalok is sokat segítenek a felkészülésben. Ha ismét olyan remek teljesítmény nyújtunk, mint Kazincbarcikán, akkor már elégedettek lehetünk” – nyilatkozta a tréner.

NB I Férfi Bajnokság Liga alapszakasz, Szolnok
19:30 Szolnoki Röplabda klub – Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Nusser Elemér

LEGUTÓBB A DÁG ELLEN JÁTSZHATTAK RANGADÓT A SZEGEDI SRÁCOK A VÁROSI SPORTCSARNOKBAN

A hétvégén embert próbáló feladatot előtt állt a Vidux-Szegedi RSE férfi élvonalbeli csapata, alaposan belecsaptak a lecsóba a fiúk. Első két idénybeli tétmérkőzésüket 24 órán belül játszották le, a hadra fogható legénység pedig minden dicséretet megérdemel. A koronavírus mellett sérülések miatt is nehéz helyzetbe kerülő NB I-es együttes ismét két U21-es játékossal kiegészülve állt helyt a Dág elleni hazai bajnokin.

Forrás, fotók: SZRSE FB/szegedvolley.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb