Kikapcs

Szeged365 kisokos: nyitva lesznek-e az üzletek és a hivatalok október 23-án Szegeden?

Október 23-án az 1956-os forradalomra emlékezünk. Nemzeti ünnepünk piros betűs nap, vagyis a legtöbben egy kellemes őszi hosszú hétvége elé néznek, de felmerül a kérdés: mi lesz nyitva 23-án? Hol tudunk majd bevásárolni? Lehet ügyeket intézni Szegeden? Utánanéztünk, mi újság a Napfény Városában, érdemes -e felkerekednünk holnap az Árkádba, Plazába, vagy a Tesco-ba egy nagybevásárlásra, vagy ha már nem kell dolgozni, tudjuk – e postai vagy hivatali ügyintézésre fordítani az időnket?

ÁRKÁD SZEGED

A szegedi Árkád pénteken, 23-án zárva fog tartani, szombattól viszont a megszokott nyitvatartás szerint várja újra vásárlóit.

SZEGED PLAZA

Pénteken, az üzletek zárva tartanak a Szeged Plazában is, a vendéglátó egységek és a mozi viszont egyedi nyitvatartással várja a látogatókat, vendégeket. Szombaton és vasárnap már a szokásos hétvégi nyitvatartás lesz érvényben.

TESCO

Október 23-án a szegedi Tesco áruházak is zárva tartanak, október 24-től viszont már a rendes, megszokott nyitvatartással várják vásárlóikat az üzletek.

POSTA

Ha levelet szeretnél feladni, vagy csekket fizetni, ne felejtsd el még ma elintézni, mert az 1956-os forradalom ünnepén a Magyar Posta egységeiben sem lesznek elérhetőek a szolgáltatások, a hosszú hétvége alatt végig zárva tartanak.

KORMÁNYHIVATAL

Október 23-án a szegedi Kormányhivatalban sem lesz lehetőség az ügyintézésre, ha tehetjük azt is intézzük el még ma, mert az ügyfélfogadás és az ügyintézés is szünetelni fog pénteken. Hétfőtől a megszokott munkarendben várják majd ügyfeleiket.

A PIACOK SEM NYITNAK KI

Nemzeti ünnepünkön a piacok is zárva tartanak, háztáji áruikkal szombattól már a megszokott rendben várják vásárlóikat.

VÁLTOZIK A MENETREND ÉS A PARKOLÁS IS

Ünnepi menetrend szerint közlekednek pénteken, október 23-án a buszok és villamosok Szegeden. A munkaszüneti napon nem csak a közlekedésnél, hanem az utazásnál és parkolásnál is érdemes mindezt szem előtt tartani – hívta fel a figyelmet az SZKT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb