Kikapcs

Szeged365 kikapcs: már csütörtökön felpörög a szegedi éjszaka, sörnapokkal robbant a Hági

A hosszú hétvége miatt már csütörtökön berobban a szegedi éjszaka, jobbnál jobb buli vár a Hungiban és a Retróban is. Mától kezdetét veszi a Hági Sörnapok, de lesz egy kellemes táncház is a Fonó Klubban. Ha nem tudod még, mivel kezd a hétvégét, segítünk megtalálni a legjobb programot!

CSALÁDI MINIFESZTIVÁLT SZERVEZ A PIZZAMONSTER SZOMBATON

Családi programot keresel hétvégére? Megtaláltad! Délelőtt 11-től egy fergeteges lufihajtogatással veszi kezdetét a Pizzamonster családi minifesztivál a de lesz Old Timer bemutató, HyCoffee kávétruck, autómentő bemutató, GrimmBuzs buli és még egy szuper nyereményjáték is! Minden infót megtalálsz az program Facebook eseményén, mi egészen biztosan ott leszünk!

FORRADALMI SÖRNAPOK KEZDŐDNEK A HÁGI UDVARBAN

Szereted a sört? Akkor irány a Hági, ahol már ma 16:00 órától kezdetét veszi a három napos sörünnep! Lesznek jobbnál jobb sörök minden méretben, zúzós ételek, sörös versenyek, családi játékok, és természetesen barátok, jó ismerősök is!

ZSONGLŐR OKTATÁS AZ AGÓRÁBAN

Jöhet egy gyors ügyeszségfejlesztés az esti buli előtt? 17:00 órától kezdődik a zsonglőr oktatás az Agórában, ahol a tradicionális zsonglőrködés mellett a manipulációs technikákkal is foglalkoznak, az elszántabbak később pedig a tűzzsonglőrködés alapjait is elsajátíthatják. A hagyományos zsonglőrködés során megismerkedhetsz a 3 labdás cascade alapjaival és haladóbb mozdulatokkal is, később az erre a technikára épülő karika és buzogánydobálást is elsajátíthatod.

HÁZIBULI A HUNGIBAN

Csütörtök az már a kis péntek, de a hosszú hétvége miatt érdemes áttenni a bulit csütörtökre. A Hungi színpadára 18:00-tól érkezik Dj Matesz, aki majd egy fergeteges házibulit rittyent Szeged egyik kedvenc helyére.

TESIS BULI A RETRÓBAN – NEM CSAK TESISEKNEK

A Retróban sem fogsz unatkozni csütörtök este, ahol 18:00-tól a Tesisek jönnek össze, hogy alaposan kirúgjanak a hámból. A hangulatfelelősök DJ Lennard és JoerJunior lesznek.

CSÜTÖRTÖK ESTI TECHNO PARTY A GIN TONICBAN

A techno szerelmeseinek érdemes lesz felkeresni a Gin Tonicot, ahol 19:00-tól a lemezjátszók mögött Angi áll majd,aki egy egyedülálló DJ set-et fog odapirítani, amiről valószínűleg még hónapok múlva is beszélni fognak, de mellette Visionary és Euphonius is a lemezek közé csap majd.

A TÖRPÉBEN IS LESZ EGY REMEK BULI

Ha csütörtök, akkor buli a törpében! Így lesz ez most is, ráadásul belépődíj nélkül tombolhatsz egy jót 19:00 és 23:00 között!

PARTYCSÜTÖRTÖK MIGNONMÓDRA

Ha buliztál már a Mignonban, akkor tudhatod, hogy a Mignonos lányok mindig gondoskodnak a jó hangulatról, kedves kiszolgálásról és a finom italokról. Október 22-én pedig kiegészül a Mignon Team Szibillával! Ha félted a lakást, de házibulira vágysz, akkor ott a helyed a Mignonban!

A GHOST LÉP FEL A GRAND CAFÉBAN

Na nem Patrick Swayze érkezik egy remek retro filmmel, hanem egy frissen alakult szegedi indie/rock projektnek lehetsz tanúja a sötét moziteremben 20:00-tól. Énekel is gitározik majd Höffler Norbert, dobol Torma Róbert.

BAZSEVA KONCERT ÉS TÁNCHÁZ A FONÓ KLUBBAN

Csütörtökön 19:00 órától kezdődik a Bazseva koncert és táncház a Fonó Klubban. A Bazseva zenekar 2013 januárjában alakult fiatal, de tapasztalt népzenészekből. A zenekar neve a bazseválni, muzsikálni szóból ered, mellyel a népzene, falusi paraszt- és cigánymuzsika fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

BULI HELYETT MOZI? NEM GOND: IRÁNY A SZEGEDI MOZIK!

Filmezni támadt kedved? Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

17:00 Trollok a világ körül

19:30 Nyílt titkok

Balázs Béla terem

18:00 A beszéd

20:00 A Mandák Ház lelkésze

Csőke József terem

18:00 Hab

20:00 Sarlatán

CINEMA CITY

18:30, 20:30, 21:15 A tulajok

17:30 Az új mutánsok

16:30, 18:30, 20:30 A becsületes tolvaj

18:00 Farkasbőrben

19:30 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

20:00 Greenland – Az utolsó menedék

19:40 Hab

17:20 Mulan

17:15, 18:15, 19:15, 20:15 Nagypapa hadművelet

16:15, 18:45, 21:15 Nyílt titkok

17:00 Óriásláb – Családi bevetés

21:30 Peninsula – Holtak szigete

21:30 Téboly

19:00 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb