Kikapcs

Szeged365 kikapcs: irány a családi minifesztivál a Csongrádin, ma is megnyitott a Hungi Borterasz

Már elkezdődött, de egy csomó jó programra még odaérsz, ha te is célba veszed a Pizzamonster parkolóban megszervezett Családi Minifesztivált a Csongrádin! Ha inkább egy pohár borral a kezedben töltenéd a szombat délutánt, akkor a Hungi lesz a jó választás, de iszonyat jó kézműves programok is lesznek szerte Szegeden: segítünk kiválasztani a legizgalmasabb elfoglaltságot ma is!

MÁR ELKEZDŐDÖTT AZ INGYENES CSALÁDI MINIFESZTIVÁL A CSONGRÁDIN

Családi program, a hosszú hétvégére? Találtunk egy piszok jónak ígérkezőt: a régi Diófa helyén, a Pizzamonster pakolóban ingyenes családi minifesztivál lesz szombaton, oldtimer kiállítással, Csatai Gergő Guinness-rekorder lufizsonglőrrel és a szegedi Grimm Busz színház fellépésével.

HA SZOMBAT, AKKOR BELVÁROSI BORTERASZ!

Ismét remek borokkal és még finomabb fogásokkal vár a Hungi! A Belvárosi Borterasz és Gasztro Vigadó rendezvénysorozat célja, hogy kézműves, gourmet termékekkel, minőségi programokkal, bemutatókkal színesítve nyújtson egy tartalmas programot szombatonként a szegedi lakosok számára.

LESD MEG A VADASPARK ORRSZARVÚIT!

Csülök és Akeno, a Szegedi Vadaspark két fiatal indiai orrszarvúja már közös kifutójukban együtt várják a látogatókat. A Szegedi Vadaspark beszámolója szerint a két állat gyorsan összebarátkozott, már együtt napoznak és játszanak külső kifutójukban, ahol a Vadaspark vendégei megleshetik mindennapjaikat.

BAROMI JÓ ANTIK CUCCOKÉRT IRÁNY A FOKA!

Antik darabokkal bővül a Fokán megrendezett, Bárka Kézműveskikötő névre hallgató vásár. A két hete útjára indult, egyedi és különleges darabokat kínáló mini piac szombaton immár értékes, antik tárgyakat is kínál majd a szegedieknek.

KÉZMŰVESKEDJ A NAPSUGARAS TÁJHÁZNÁL!

A Napsugaras Tájház október 24-én is egész napos programmal várja a kézműveskedni vágyókat. 10 és 13 óra között a kukorica szolgál fő alapanyagként, amiből a gyerekek állatkákat és babákat készíthetnek a Tájházi Kincskereső foglalkozás keretén belül. 14 órától a felnőttek kézügyességére lesz szükség a Kézműves Kuckóban, ahol ajtódíszek, gyertyák és számos más őszi dekoráció készítésére lesz lehetőség. 

TÖKFARAGÓ BULIVAL KÉSZÜL A ZÖLDLEVELECSKE

Délután 16:00 órától óránként összesen 3 turnus faraghat szebbnél szebb tököket a Zöldlevelecske teraszán. A Halloweeni hangulatról és a Hókusz-pókusz italról a szervezők gondoskodnak, sőt biztosítják a faragni való tököt, az eszközöket és a szakmai segítséget az Árendás Virág Kft. jóvoltából.

ÚTKERESŐ ÉLMÉNYSÉTA INDUL A GONG STATION TERASZÁRÓL

Mozdulj ki, és találd meg az utad! 16:00-tól Útkereső élménysétára invitálja a játékoskedvű kikapcsolódni vágyókat szombat délután a Tourinform Iroda. Az interaktív városnézés egy kiváló pálinkával indul, utána pedig minden rajtatok múlik, hiszen az irányítás a Ti kezetekben lesz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb