Kikapcs

Grimm Busz színház és Guinness-rekorder lufizsonglőr vár a Csongrádi sugárúton, szombaton

Családi program, a hosszú hétvégére? Találtunk egy piszok jónak ígérkezőt: a régi Diófa helyén, a Pizzamonster pakolóban ingyenes családi minifesztivál lesz szombaton, oldtimer kiállítással, Csatai Gergő Guinness-rekorder lufizsonglőrrel és a szegedi Grimm Busz színház fellépésével.

Írd be a naptárba: 2020. október 24., szombat

A buli ingyenes és 11-kor startol, íme a programkínálat:

11:00 – 11:40 Csatai Gergő lufihajtogató Guinness rekorder show-ja
12:00 – 12:20 Oldtimer minishow
12:40 – 13:00 Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány mentőautó bemutató
13:00 – 14:00 GrimmBusz buli
14:30 – 16:00 Pizzamonster nyereményjáték

A rendezvény koncepciójáról Mizsik Attilát, a szervező Pizzamonster streetfood ‘n grill tulajdonosát kérdeztük. “Kellett egy szellős, biztonságos, napsütéses családi rendezvény, ahol a szegedi anyukák-apukák végre egy kicsit elfelejthetik az elmúlt hetek-hónapok búját-baját, a gyerekek pedig önfeledten játszhatnak” – magyarázta Attila, aki büszkén újságolta: a zenés programok mellett szegedi tulajdonban lévő oldtimer különlegességeket is elhívtak szombatra, melyeket a parkolóban lehet majd megcsodálni, vélhetően a fiú gyerekek és apukák legnagyobb örömére.

A Grimm Busz színház koncertje mellett garantáltan nagy sikerre számíthat Csatai Gergő lufizsonglőr, aki tavaly augusztus 20-án a Huszár Mátyás rakparton több tízezer szegedi előtt állította fel a lufihajtogatás gyorsasági Guinness-rekordját:

A szervezők a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat munkájának fontosságára is fel szeretnék hívni a figyelmet, így a Családi Minifesztivál egyben egy mini nyílt nap is lesz, ahol a gyerekek belülről is megnézhetik a mentőautókat.

Szóval, a lényeg: szombat, 11:00, Pizzamonster parkoló!

A rendezvény ingyenes.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb