Sport

Megállíthatatlannak tűnik a makói futballisták szekere: a mórahalmi diadal már a 9. siker

Már az első negyedórában kétgólos előnyhöz jutott a Makó a Mórahalmi Sportcentrumban: Babolek Zoltán és Horváth Előd bombái után a 15. percig megnyugtató előnyhöz jutottak a hagymavárosiak, majd a 68. minutumban Juhász Jónás állította be a 0:3 – as végeredményt a Csongrád – Csanád Megyei I. osztályban.

SOK HIÁNYZÓ ELLENÉRE IS MAGABIZTOS GYŐZELEM

Újabb, immáron zsinórban a 9. győzelmét ünnepelte a Makó FC, amely szombaton a Mórahalom együttesét győzte le annak otthonában. A gárda 3:0 arányú sikerét letisztult, magabiztos játék jellemezte, amely magas százalékú labdabirtoklással párosult. Helyenként csupán másodpercekre jött át a Makó térfelére a labda, holott négy alapember – Magyar György, Széll Kristóf, Belanka Dávid és Gémes Bence – is hiányzott a csapatból, de a többiek remekül helyettesítették őket, a meccset követő fieszta is remek hangulatba torkollott. A Makó FC következő ellenfele, október 31-én 13 óra 30 perckor, hazai pályán az otthon mind erős Kiskundorozsma lesz, amely minden bizonnyal meg fogja próbálni megállítani a makói győzelmi vonatot.

LEGUTÓBB MÁR SZERENCSÉT HOZOTT AZ ÚJ, CÍMERES MEZ

2:0-ra győzedelmeskedett a Makó FC a Szentes csapata ellen a szombati, október 17-ei mérkőzésen. A hagymavárosiak ezen a találkozón mutatták be új címerüket és mezüket is, ami minden bizonnyal meghozta a csapat szerencséjét is a pályán.

Forrás/fotók: Makó Fc FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb