Sport

Nem jött össze: Szeged-Csanád GA vs Pécsi MFC, 0-1

Egy góllal kapott ki a Szeged – Csanád Grosics Akadémia a Pécsi MFC – től vasárnap délután a Szent Gellért Fórumban, az eredmény 0-1 lett.

     

Jó iramban, kisebb helyzetekkel indult a mérkőzés, de komolyabb veszélyben egyik kapu sem forgott a meccs elején. Az első nagyobb helyzet a pécsiek előtt adódott a 25. percben, Bartha László közeli kísérletét Varga Bence bravúrral hárította lábbal, a kipattanónál Németh Márk lövése a keresztlécen csattant. Veszélyesebbé vált a Pécs játéka, sikerült kisebb mezőnyfölénybe kerülniük, ami a 34. percben góllá érett. Bartha László középre ívelt szabadrúgása után Rácz László elé pattant a labda, aki a kapuba vágta azt. (0-1) A vendégek gólja után komolyabb lehetősége már egyik csapatnak sem volt a félidő végéig, a pécsiek igyekeztek nyomás alatt tartani a szegedi kaput, de nem tudtak fölényt kiharcolni.

A támadósor erősítése nem hozott komolyabb változást a játékunkban. Középpályán egyenrangú ellenfelei voltunk a pécsieknek, de az átütőerő hiányzott a támadásainkból. A két tizenhatos között folyt a játék, a kapuk csak nagyon ritkán forogtak veszélyben. A hajrában a ugyan sikerült fölényt kiharcolnunk, de az egyenlítés sajnos nem sikerült.

Szeged – Csanád Grosics Akadémia – PMFC 0-1  (0–1)        

Szeged, Szent Gellért Fórum 1100 néző

Játékvezető: Nazsa Tamás

Asszisztensek: Bornemissza Norbert, Kis Zoltán

Szeged: Varga B.- Kárász, Moga, Deák, Pejovic – Jovanovic, Simon (Gajdos 60. perc), Varga Sz. (Gréczi 89. perc) – Kóródi (Grumic 46. perc), Dobos, Dobronoky (Bojtos 46. perc)

PMFC: Helesfay – Króner, Rácz, Preklet, Németh – Kónya, Tölgyesi, Bartha (Batizi-Pócsi 90. perc), Hegedűs (Óvári 46. perc) – Keresztes (Archie 75. perc), Geiger (Adamcsek 61.perc)

Gólszerző: Rácz (37. perc)

Sárga lap: Preklet (17. perc), Simon (58. perc), Jovanovic (70. perc), Helesfay (79. perc), Grumic (83. perc)

Forrás: Szeged-Csanád GA

Fotók: Szabó Dávid, Szeged365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb