Mindenmás

Az egykor Szegeden vízilabdázó Hosnyánszky Norbert részt vett a honvédség alapfelkészítésén

Dübörög az alapfelkészítés időszaka: 19 katonasportoló csatlakozott a Magyar Honvédség állományához, akik ötnapos alapfelkészítésen vettek részt a Szentendrén található Altiszti Akadémián. A Sportszázad kiképzése hasonlatos volt a héten Szentesen gyakorlatozó II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred felkészítéséhez. A Bp Honvéd pólósa Hosnyánszky Norbi is kipróbálhatta magát, aki a 2005/2006 – os idényben volt a szegedi csapat tagja.

A héten Szentesen a II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred tartott alapkiképzést. Az Ezred ezúttal általános harcászati felkészítést tartott, ahol az újoncok tovább szélesítették harcászati ismereteiket, mely során gyakorolták a támadás és védelem alapvető feladatait, valamint a közel és fedezőbiztosítás mozzanatait.

TEGNAP ÚJABB SZEGEDI ISKOLÁT FERTŐTLENÍTETT A MH.37. RFME

A honvédség munkatársai tegnap a Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium falai között tettek rendet. Az intézmény hétezer négyzetméteres területén az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred katonái fertőtlenítettek.

Forrás/fotó/videó: index.hu/II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb