Gasztro

Befutott a Coca Cola karácsonyi videója, sírni fogsz rajta (mi már túl vagyunk rajta)

Fél perc tömény szeretet (meg persze kóla reklám, de ezzel most nem foglalkozunk): megérkezett a Coca Cola karácsonyi videója, nálunk a fél szerkesztőség sírt rajta. Zseniális, megkapó, szívbe markoló – ráadásul nem hangzanak el benne a koronavírus, a korlátozás és a Trump-Biden szavak sem.

Ha Neked is eleged van az elmúlt 48 óra negatív bejelentés-cunamijából plusz nálad is bemart, hogy az idén nem lesz Szegedi Karácsonyi Hetek, megtaláltuk a videót, ami újra boldogsággal fűti fel picinyke lelked (bocs, ez e̶g̶y̶ ̶k̶i̶c̶s̶i̶t̶ súlyosan Kozsós lett)…

Az idei Coca-Cola film főhőse egy apa, aki miközben a családjától távol, tengeri szélerőműveken robotol, bármit hajlandó megtenni azért, hogy a kislánya levelét eljuttassa az Mikuláshoz. Hiába kel át azonban ezer veszéllyel dacolva a fél világon, mire megérkezik a Mikulás házához, már túl késő:egy “sorry, we’re closed for Christmas” felirat fogadja. Aztán megérkezik az ikonikus, piros kamion, Te pedig sírni fogsz:

Megmondtuk.

Sorry.

Mi is így jártunk.

Ha már témánál vagyunk: az megvan, hogy a Coca-Cola magyarországi karácsonyi kamionja évek óta egy szegedi tulajdonban lévő Kenworth-nyergesvontató? Egészen konkrétan az a fenevad, amelynek a fedélzetéről végig közvetítettük a 2020-as kamionos felvonulást a Szeged365.hu-n (az alábbi cikkünk borítóképén a fekete csoda, jobbról):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb