Kikapcs

Szeged365 Kikapcs 2.0: így teszi őrültté a ma estédet Dimitri Vegas, a Tankcsapda és Bagossyék

Bődületes veretés és látványorgia a Tomorrowlanden, reszelős Tankcsapda koncert Lukácsék legjobb szerzeményeiből vagy egy laza Bagossy Akusztik? Akárhogy is döntesz, nemcsak remek zenei élményben lesz részed, hanem hamisítatlan fesztiválhangulatban is lesz részed.

Bár Dimitry Vegas még nem lépett fel a Partfürdőn, de a Tankcsapda és a Bagossy Borthers Company is rutinos SZIN-ezőknek számítanak, és mivel a szegedi éjszakai élet az otthonunkba költözött, a fesztiválhangulatot is koncertfelvételekkel csempészhetjük a szombat éjszakába. Ma este három nehéz tüzért hozunk, három különböző zenei stílusból.

DIMITRI VEGAS A TOMORROWLANDEN

Hatalmas show-val és állt színpadra Dimitri Vegas és Like Mike a 2019-es Tomorrowlanden: a bő egyórás koncert nemcsak a zenei apokalipszist idéző energiáról, hanem brutálisan jó látványorgiáról is emlékezetes marad.

TANKCSAPDA A STÚDIÓBÓL

A tavaszi hirtelen leállás alatt a Tankcsapda megörvendeztette a rajongóit egy stream koncerttel, ami azóta fel is került YouTube-ra. Érkeznek a füst és a lábdobok, Lukács Laci rekedtes hangja és az igazi Csapda slágerek az elmúlt három évtizedből.

LAZA RIFFEK BAGOSSYÉKTÓL

Az egyik legnépszerűbb erdélyi magyar zenekar közel öt év alatt jutott el a kis klubos fellépésektől a telt házas nagy koncertes zenekarok közé. A Bagossy Brothers Company zenekart egy testvérpár alapította, de a kiteljesedés a zenésztársaik csatlakozásával jött létre. 2018-ban a legnépszerűbb slágerek mellett ritkán hallott dalok is felcsendültek akusztik koncertjükön az A38 hajón.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb