Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: egy kultfilmmel és egy bivaly RHCP koncerttel dobjuk fel a hétfőt

Elindult egy újabb hét, de ma sem hagyjuk, hogy unalmasan teljes a délután: mindössze negyed órában lelazítjuk a nyak- és vállizmokat, de egy kultfilmmel és egy közel tökéletes Red Hot Chili Peppers koncerttel is búcsút intünk a hétfői stressznek. Ugye ma is velünk tartasz?

NEM LEHETSZ IGAZI FILMRAJONGÓ A KÖZÖNSÉGES BŰNÖZŐK NÉLKÜL

Bryan Singer első nagyjátékfilmjével igazi klasszikust hozott tető alá 1995-ben: a Közönséges bűnözők a csavaros történet, a fantasztikus színészgárda és a brutálisan jó hangulat mellett a finálé agyonidézett jelenetével vált egyből kultfilmmé, és ha egy vitathatatlanul parádés filmet néznél meg ma, mindenképpen Keyzer Soze története legyen az.

A sztori szerint a rendőrség egy leégett hajót talál a San Pedró-i kikötőben, rajta huszonhét halottal. Két túlélő marad mindössze: egy égési sérülésekkel küszködő és halálra rémült magyar terrorista, és Verbal Kint. Kint kényszer alatt hajlandó elmesélni, hogyan robbant fel a hajó. Története hat héttel korábban kezdődik, mikor is öt bűnözőt letartóztatott a New York-i rendőrség kamion-eltérítés vádjával. Senki sem tudja, ki volt a megbízó, még az öt férfi sem, de lassan kiderül, hogy Keyzer Soze-nak, a legendás maffiózónak a keze is benne van a dologban…

MÁSFÉL ÓRA TÖMÉNY CSILI

Nyilván vérlázító ez a szójáték, de nem múlhat el a hétfő délután egy jól megérdemelt zenei blokk nélkül. A Los Angeles-i bandán nem fog az idő, bár zenei stílusuk sokat szelídült az elmúlt közel 30 évben. Jöjjön hát a Red Hot Chili Peppers readingi koncertje 2016-ból.

ŰZD EL A STRESSZT EZZEL A 15 PERCES GYAKORLATTAL!

Mindössze negyed óra elég ahhoz, hogy átmozgasd a nyakad és a vállad, és így az egész napos ülőmunka vagy stressz után ellazítsd a vállöv és a nyak területét. Mindegy, hogy elaludtad a nyakad vagy épp a stressztől, esetleg az ülőmunka miatt merevek az izmaid, egy kis lazítással új erőre kaphatsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb