Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: pótoljuk együtt az idei Ákos-koncertet!

A SZIN-en nem, de a Szeged365 virtuális színpadán fellép ma Ákos, és bő két órán keresztül elhozza nekünk az Indián nyár mellett a legnagyobb dalait. Ha végeztünk a zenéléssel, letolunk egy harminc perces zsírégető edzést és egy online előadást, este pedig érkezik Robin Williams egyik legjobb filmje. Jöhet a kedd este á la Szeged365?

NEM MÚLIK EL AZ ÉV ÁKOS NÉLKÜL

Elmaradt az Ákos koncert idén a SZIN-en? Nyilván nem ugyanaz az élmény, de a semminél így is jobb: pótold velünk a grandiózus előadást Ákos 2018-as Aréna-koncertjével! Indulhat a Banzáj?

NÉZD MEG A HAZUDÓS JAKABOT A FILM4-EN!

kedd este 20:00-tól Robin Williams egyik legjobb filmjét, a Hazudós Jakabot tűzi műsorára a Film4. A sztori szerint egy lengyelországi gettóban a végsőkig elgyötört rabok számára a legnagyobb kínszenvedés, hogy teljesen el vannak zárva a külvilágtól, így semmit nem tudnak arról, mikor várható – ha várható egyáltalán – a szabadulásuk.

Egyikük, Jakab Heym (Robin Williams) ezért kitalálja, hogy beszerzett egy rádiót, s a hírek a szövetségesek előrenyomulásáról tudósítanak. Jakab kezdetben ártatlan tréfának induló akciója azonban annyira felvillanyozza társait, hogy a férfinak rá kell ébrednie: csak a nem létező rádióból származó hírek képesek lelket önteni a rabokba. Ezért Jakab folytatja a hazudozást.

ÍGY HAT A DIVAT AZ ÖNISMERETÜNKRE

Szerinted is a személyiség elválaszthatatlan az öltözködési stílustól? Vagy csak egy túllihegett közhelyről van szó? Akárhogy is legyen, 18:00-tól kezdődik egy online jótékonysági önismereti tréning, ahol szakemberrel veheted végig, hogy azzal a kérdéssel, hogyan hat ránk, önértékelésünkre, énképünkre a divat. A programot Horváth Mária Dóra pszichológus vezeti.

FÉLÓRÁS ZSÍRÉGETÉS

Ha már megdolgoztattuk a szellemi képességeinket, eljött az ideje a testedzésnek is! Szakíts mindössze fél órát a szuperkezdő, de hiperhatékony zsírégető munkának, bemelegítéssel és levezetéssel együtt. Segédeszközre nem, de elszántságra azért lesz szükséged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb