Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: irány a Gergő liget, folytatódik a karanténmozi, és ma is edzünk egy kicsit

A gyönyörű szombat délutánt te is eltöltheted egy hangulatos kis túrával, csak egy meleg cipő és egy megbízható télikabát kell hozzá. Ha inkább otthon húzod ki a hétvége első napját, akkor sem kell aggódnod, csempészünk egy kis testmozgást a nappaliba, és filmajánlóval is jövünk.

HASZNÁLD KI A JÓ IDŐT EGY LAZA TÚRÁRA!

Szeged egyik legszebb erdei folyóparti sétánya a Gergő Liget, amely minden évszakban tud valami újat mutatni a természetrajongó helyieknek. Különösen ősszel szép, amikor a színek kavalkádjában csodálhatjuk meg a természet nyugalmát, de a kalandvágyók egy-egy geoládát is megkereshetnek az eldugott zugokban.

ITT AZ IDEJE, HOGY ÚJRANÉZD A REMÉNY RABJAIT!

Este 21:00-kor kapcsolj át a Sony Movie Channelre, mert jön veszettül jó börtönfilm, A remény rabjai. Frank Darabont zseniális alkotása nem véletlenül vezeti az IMDb Top 250 listáját már több mint egy évtizede. Nem állítjuk, hogy a világ legjobb filmje, de mindenképp ott van a helye a legnagyobbak között.

A sztori szerint 1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt – ártatlanul – kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. A rácsok mögött minden szörnyűség megtörténik vele, de mégsem törik meg, elnyeri a börtönvezetés és a rabtársak elismerését is, cserébe egy kis emberi méltóságot csempész a börtn falai közé.

SZÁNJ NEGYED ÓRÁT AZ EGÉSZSÉGEDRE!

Mindössze negyed óra elég ahhoz, hogy egy igazi szírégető programmal tegyél az egészségedért ma is. Hoztunk egy előképzettséget nem igénylő, segédeszköz nélküli edzéstervet, amit ha végigtolsz, garantáltan sokat teszel azért, hogy az edzőtermek zárva tartása alatt is formában maradj!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb