Szegedi Arcok

Vigyázzunk egymásra… és válassz mindig szegedit!

“Vigyázzunk egymásra… és válassz mindig szegedit!” – szól a Rádió 88 felhívása, melyben arra kérik hallgatóikat, álljanak meg egy pillanatra vásárlás vagy ételrendelés előtt, és amiből csak lehet szegedit vásároljanak, kizárólag helyi vállalkozásoktól. Példamutató ötlet, osztozunk a rádiós arcokkal, el is csíptük egy hétvégi villáminterjúra Nacsa Norbert ügyvezetőt.

NAGY A TÉT, SEGÍTSÜK A SZEGEDI KKV-KAT!

“Több évtizede működő szegedi vállalkozásként mi is érezzük, hogy ismét egyre nehezebbé válik a helyzetünk a járvány miatt, és sok üzleti partnerünk is bajba kerülhet” – magyarázta Norbi Pósa Tami kolléganőnknek, aki a Rádió 88 élén arra kéri Éppen ezért legújabb kampányunkban arra kéri a hallgatóikat, hogy gondolják át vásárlás előtt, vagy ételrendelés előtt döntéseiket, és amiből csak lehet szegedit vásároljanak, kizárólag helyi vállalkozásoktól. A szegedi kis – és középvállalkozások több 10 ezer embernek adnak munkát, kulcsfontosságú, hogy egy pizzarendeléssel vagy bevásárlással ne a multikat, hanem őket támogassuk.

Ha már rádiósról van szó, szóljon az interjú további része hangban:

NEM EZ AZ EGYETLEN DOLOG, AHOL SEGÍT A RÁDIÓ 88

Bő egy hete írtuk: a Rádió 88 kezdeményezésére a Helyi Rádiók Országos Egyesületének támogatásával, több mint 80 helyi és hálózatos rádió fogott össze azért, hogy segítse azokat a gyermekeket, akik a kialakult járványhelyzet miatt egyedül töltik betegségük alatt kórházi idejüket. Az összefogással olyan szórakoztató tartalmakat és hozzá eszközöket, tableteket, internet hozzáférést és mindent adományoznak, amelyek mosolyt csalnak az arcokra, elfeledtetik a kicsikkel betegségüket, és oldják a kórházban töltött idő magányát és feszültségét.

Interjú: Pósa Tamara

Szöveg: Kisházi Sándor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb